Spiraal Mirena pijn

  • #1

    Hallo,

    Weekend met best vlinke sex. Harde stoten tegen barmoeder....soms ook best pijnlijk en kon wel de Mirena voelen bij diepe penetratie. Ook klinkt het raar maar we houden van iets sterkere penetratie. Er is ook een condoom van toepassing geweest.
    Na een week pijn in de rechte kant onderbuik net als een ontskeking met steken in eierstok beste langdurige steken, geen eten lusten, en vrijwel constant pijn in de onderbuik. Geen andere symptomen qua geurtjes of afscheiding. Het zou ook een cyste kunnen zijn of myoom. Mijn zorg is perforatie....is dat uberhaupt mogelijk door diepe penetratie een baarmoeder perforatie te krikgen of dat de Mirena zich beweegt te diep in de baarmoeder?

    Huisarts afspraak komt zo wie zo.....maar tot ik aan de beurt ben duurt het even....

    Reageer
    #2

    Hormonale anticonceptie ontregelt sowieso je eigen hormoonhuishouding, werkt verhogend op het cortisol en zorgt voor verlies van vitaminen en mineralen. En daarbij is een spiraaltje een vreemd voorwerp in je baarmoeder. heb zelf een pessarium.

    Reageer
    #3

    Ook een pessarium is een lichaamsvreemd voorwerp in je lichaam

    Reageer
Reageer op: Spiraal Mirena pijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief