• #1

  Ik heb zondag geslachtsgemeenschap gehad en die avond gewoon de pil geslikt. Heb vandaag diarree gehad 1 uur na het slikken van mijn pil en woensdag moet ik mijn laatste pil slikken, wat moet ik nu doen? Een reserve pil slikken en woensdag mijn stopweek houden of nu alvast mijn stopweek houden?

  Reactie
  #2

  Dan kun je nu meteen een stopweek starten, of je moet zonder stopweek doorgaan met de volgende strip

  Reactie
  #3

  Of moet ik er van uit gaan dat er niks aan de hand is en gewoon verder ga met mijn pil tot woensdag en daarna een stopweek inlas. We hebben namelijk ook een condoom gebruikt, maar je weet maar nooit..

  Reactie
  #4

  Neem het zekere voor het onzekere....

  Reactie
  #5

  kan ik niet gewoon een 2e pil slikken, omdat het binnen 36 uur is en dan vanavond weer gewoon die van de dinsdag en donderdag mijn stopweek houden? Ik moet er ook even bij zeggen dat dit mijn 2e pil strip is (had vorige maand geen stopweek gehouden)

  Reactie
  #6

  Neem gewoon nu meteen de stopweek? Wat is het nut van nog een paar pillen extra te slikken? Je hebt doorgeslikt, dus dan kan je een stopweek houden zolang je de 7 dagen ervoor je pil correct geslikt hebt. Dus hou gewoon een stopweek nu ipv donderdag pas.

  Reactie
  #7

  oke dan neem ik nu de stopweek, ik weet ook niet zeker of de pil zondag heeft aangeslagen ivm diarree dus dan is het toch het verstandigst als ik zondag weer met een nieuwe strip begin?

  Reactie
  #8

  En is het erg als bijv zondag de pil niet heeft aangeslagen en die maandag wel weer dat ik dan een stopweek houdt gelijk, want dat weet ik namelijk niet zeker..

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Als je de pil door hebt geslikt, kun je dat inderdaad zo doen.

  Reactie
  #10

  Zorg ervoor de je stopweek NIET langer duurt dan 7 pilvrije dagen. Als die ene pil niet zou hebben "aangeslagen" is dat niet zo erg omdat je de pil hebt doorgeslikt

  Reactie
Reageer op: De pil
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief