Condoom afgegleden 6e dag pil

Online ZorgZus
 • #1

  ik was ong 2 weken gestopt met de pil slikken, ik ben zondag weer begonnen met slikken (dit is mijn eerste week dus) ik weet zelf niet wanneer ik ongesteld ben maar meestal is dat in het begin van de maand. gister is de condoom afgegleden kan ik hierdoor zwanger raken?

  Reageer
  #2

  Als je niet op de eerste dag van de menstruatie bent begonnen met de pil, zou je zwanger kunnen raken

  Reageer
  #3

  mijn menstruatie is altijd verschillend, wel altijd begin van de maand en ik ben zondag 2 maart begonnen met slikken. Hoe groot is de kans?

  Reageer
  #4

  Je bent niet op de eerste dag van de menstruatie begonnen, dus er is een kans

  Reageer
  #5

  is de kans groot? Zal ik de map moeten slikken?

  Reageer
  #6

  wilt iemand mij helpen alsjeblieft

  Reageer
  #7

  Moet ik alsnog de map slikken?

  Reageer
  #8

  Waarom ben je 2 weken gestopt met slikken en erna weer begonnen? Pilgebruik wijst zichzelf toch volgens het stripje.. Je slikt de pil 3 weken bv op zondag beginnen en dan heb je zaterdags 3 weken later de laatste. Vervolgens slik je 1 week niet de pil en begin je daarna weer. Je wacht niet af tot je menstruatie, zo bouw je geen gorde hormoonspiegel op en kun je ten alle tijden inderdaad niet goed beschermd zijn.

  Waarom heb je niet de dag erna gelijk voor de zekerheid de morning after pil genomen?? Dan had je niet al deze stress en onzekerheid hoeven hebben. De kans is namelijk groot dat wanneer je nu zo veel stress/angst hebt je je menstruatie daardoor ook kan uitstellen en je daardoor nog meer stress krijgt van een eventuele zwangerschap (je lichaam kan nare grapjes met je uithalen in zulke situaties) .

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  ja je hebt zeker gelijk, mijn apotheek had moeite met de voorraad van de pil en natuurlijk ook mijn fout dat ik het recept niet eerder had herhaald, is de kans groot dat ik zwanger word? Ik ben begin van de maand ongesteld maar heel verschillend vandaar dat ik zondag gewoon begon en vrijdag was de 6e pildag.

  Reageer
  #10

  Er is een kans om zwanger te worden... Je zou inderdaad beter de MAP kunnen gebruiken. Neem dan de Ella-One.  Welde strip verder afmaken maar er rekening mee houden, dat je niet meer door de pil bent beschermd tot na de volgende stopweek.

  Reageer
  #11

  Ik kan de map nu niet meer innemen toch? Het kan maar binnen 3 dagen na geslachtsgemeenschap zover ik weet?

  Reageer
  #12

  of kan ik de ella-one vandaag nog slikken? (12maart)

  Reageer
  #13

  De ella-One kan binnen 120 uur

  Reageer
  #14

  ik heb het net geslikt dat is dan op de goeie wijze binnen 120 uur toch? Vrijdag gebeurde het en ik het de ella one net ingenomen heb ik dat goed gedaan of is het te laat?

  Reageer
  #15

  Dan ben je net nog op tijd met de ella-one

  Reageer
Reageer op: Condoom afgegleden 6e dag pil
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief