allergie, nitro zout intoxicatie

 • #1

  weet iemand iets over nitro zout intoxicatie???

  Reageer
  #2

  In relatie tot wat wil je hier iets over weten?

  Reageer
  #3

  mijn vader is 71 jaar oud,hij neem nitrosolvide,een tijde geleden heeft hij ham gegeten,mischien had hij een overdosis of nitro zout?,hij heeft een soort allergie gemaakt,van deze tijd ,kan hij niet meer melk,vis,een andere voeding eten,want hij swoel op,zelfs zijn tong niet lang geleden,heeft hij in zee gezwommen,en daarna,heeft hij een huid irritatie gekregen,ik vraag mij af als dat is me te maken heeft met de zout,hij is nog niet gezien door een allergiest,heeft iemand een idee hoe dat komt?

  Reageer
  #4

  Het lijkt erop dat er sprake is van een ontwikkelde overgevoeligheid. Een dikke, gezwollen tong is een bekend kenmerk van allergie. Als gevolg van angio-oedeem treedt vocht uit de bloedvaatjes en zwelt het weefsel op.

  De meest voorkomende acute symptomen van voedselallergie zijn: Huid: Jeuk, roodheid in het gezicht, galbulten (urticaria), of zwelling (angio-oedeem). Ogen: jeuk, tranen, roodheid of zwelling van de huid rond de ogen. Neus en mond: niezen, loopneus, verstopte neus, zwelling van de tong, of een metaalachtige smaak. Longen en keel: Moeilijk lucht in of uitademen, hoesten, benauwdheid, kortademigheid of andere geluiden van de moeizame ademhaling, verhoogde slijmproductie, zwelling in de keel of jeuk in de keel, heesheid, verandering van stemgeluid, of een gevoel van verstikking. Hart-en circulatie: duizeligheid, flauwvallen, snelle of langzame of onregelmatige hartslag, of lage bloeddruk. Spijsverteringsstelsel: Misselijkheid, braken, buikkrampen, of diarree. Zenuwstelsel: angst en of verwarring.

  De diagnose zal gesteld moeten worden door een arts, maar ik vind dat jouw idee van een allergie voor de hand ligt.

  Of de huidallergie in relatie staat tot een mogelijke voedselallergie kan alleen een arts vaststellen middels onderzoek.

  Reageer
Reageer op: allergie, nitro zout intoxicatie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief