allergische reactie op crocs (colofonium)

 • #1

  hallo,

  ik heb in het verleden crocs gedragen ik werk in de zorg dus echt heerlijk aan je voeten..alleen het begon met jeuk en roodheid later gingen mijn hele voeten open na later onderzoek blijkt dus dat er colofonium in de crocs verwerkt zit (daarover heb ik contact gehad met de fabrikant) en daar ben ik echt heel allergisch voor dat was al uit een allergie test gekomen in het ziekenhuis.

  colofonium word in vele producten verwerkt zoals schoenenlijm, krantenpapier, pleisters,douchecremes met dennegeur en dus ook schoenen. Ook een heg snoeien lukt niet het word gewonnen uit de hars van een denneboom.

  als is last heb van de colofoniumallergie zwel ik helemaal op gewone allergietabletten helpen niet alleen pretnison en aldoende kom je erachter waar je allemaal niet tegen kan heel vervelend. zijn er meer mensen die zo heftig hierop reageren aanverwante allergie is perubalsem
  groet i

  Reactie
  #2

  Colofonium zit in: papier, karton, pleisters, postzegellijm, isolatieband, insectenkleefstrips, plakband, lijm, kauwgom, poetsmiddelen, shampoo, ontharingscrème, cosmetica, kerstbomen, vuurwerk, drukinkt, rubber, vloerbedekking, verf, soldeersel, vloerwas, meubelwas, autowas, koelvloeistof, medische crèmes, tandheelkundige productentennisrackets, golfstokken, bowlingballen, handschoenen en dansschoenen.

  Reactie
Reageer op: allergische reactie op crocs (colofonium)
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief