Omeprasol tegen nikkel allergie.

 • #1

  Hierbij wil ik graag laten weten dat ik van mijn nikkelslergie af ben sinds ik OMEPRASOL van het merk Teva voorgeschreven kreeg omdat ik overmatig maagzuur produceerde na wat later bleek ook door nikkel allergie kwam. Ik had en heb dus een nikkelslergie voor uitwendig nikkel contact als voedsel waar nikkel in voorkomt. Ik ben 56 Jr. En heb sinds mijn kleutertijd altijd last gehad. 13 Jr. geleden moest ik voor een controle naar de huisarts, waar mijn vrouw begon over het overmatig gebruik van RENNIE, daarop kreeg ik omeprasol van het merk Teva voorgeschreven, (1 capsule van 20mg. om de dag) sindsdien verdween het maagzuur, maar ook het eczeem aan handen en voeten. Heb later ook andere merken omeprasol geprobeerd, maar na 2 dagen kwam het eczeem terug en was ik terug bij af. Dus direct weer Teva besteld en het eczeem verdween weer als sneeuw voor de zon. Helaas wordt de omeprasol van Teva niet vergoed door de zorgverzekering maar voor €11.- voor een potje van honderd capsules heb ik dat er graag voor over. Helaas is er geen instantie die hier onderzoek naar wil doen. Ik hoop dat ik hiermee heel veel mensen kan helpen. Vraag evt uw huisarts om het een 2 weken te proberen. Baat het niet, schaden doet dit ook niet.

  Reageer
  #2

  Medicijnen onderdrukken wat symptomen maar schaden je lichaam zeker ook en zeker op de langere termijn. Zo zorgen zeker maagzuurmiddelen voor verlies van vitaminen en mineralen en tasten ze je darmflora aan. Bij langer gebruik zorgen ze ook voor verminderde opname van vetzuren en aminozuren. Veel mensen hebben juist een tekort aan maagzuur, waardoor een slechtere vertering, waardoor zuurbranden en andere klachten kunnen optreden.

  Beter zou het zijn om eens een natuurgenezer naar je hele gezondheidstoestand te laten kijken. Eczeem heeft met je hele gezondheid te maken. Denk aan darmflora, belasting door gifstoffen, verzuring van je lichaam, tekorten aan voedingsstoffen enz.

  Reageer
Reageer op: Omeprasol tegen nikkel allergie.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief