Huiduitslag

 • #1

  Ik ben geopereerd aan mijn knie 2 weken terug. Ik heb nu voor 6 weken een ROM brace. Nu heb ik sinds een paar dagen enorme jeuk op de plek waar de brace zit. Het worden nu witte opgezwollen bulten. Ik weet niet of dit nou irritatie is door de brace of een soort eczeem. Het jeukt en brand enorm, erg vervelend. Ik mag niet zonder de brace lopen en slapen. Als ik op de bank lig doe ik hem wel vaak af. Ik gebruik nu eczeem zalf van bepanthen, dit werkt voor heel even en dan begint de jeuk weer. Wat kan ik hier verder nog tegen doen?

  Reageer
  #2

  Hey,

  Ik zou contact opnemen met de poli van de afdeling waar je geopereerd bent. Als je huid kapot gaat en je de brace niet meer kunt dragen,ben je verder van huis.

  Misschien kunnen ze een brace van een ander materiaal voorschrijven of een anti-allergene kous voor onder de brace. Een vriendin van mij heeft dit met haar enkel met tape, bij haar wordt nu ook een speciale onderlaag gebruikt ipv de standaard tape. En ze heeft ook een speciale kous voor onder haar brace om irritatie te voorkomen.

  Groetjes Suzan

  Reageer
Reageer op: Huiduitslag
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief