Hooikoorts

  • #1

    Goede avond,

    Van kinds af heb ik al hooikoorts, neem altijd de gepaste medicatie in en de voorbije jaren zijn de symptomen/nevenwerkingen van hooikoorts goed onder controle.

    Nu loop ik al een aantal weken met een hoest rond ( wat te wijten kan zijn aan hooikoorts) is niet heel erg, omdat ik er meestal geen last van heb, soms eens een hoestbui met slijmen. Maar ik kan nog goed in slaap vallen enzo. Nu viel me een aantal weken geleden op de mijn lymfeklieren in de hals opzwellen. Ze zwellen op, even later zijn ze terug "klein" en dan weer even later zijn ze terug dik.

    Nu vroeg ik me af of het kon dat ik ondanks mijn medicatie, mijn lichaam nu denkt dat de hooikoorts indringers zijn. En dat ze hierop reageren, waardoor mijn lymfeklieren gaan opzwellen of zou er meer aan de hand zijn? ik probeer niet te veel te voelen omdat ik denk dat het mijn lymfeklieren kan triggeren om op te zwellen.
    vind het gewoon raar dat ik dit nu zie, want is me nooit echt opgevallen de voorbije jaren.

    Reageer
    #2

    Dat kan inderdaad van de hooikoorts zijn

    Reageer
    #3

    Bedankt! Ik heb in iedergeval wel last van de meeste hooikoorts symptomen, namelijk hoofdpijn, verstopye neus en piepende ademhaling, jeukende ogen. Vond het gewoon raar dat ik nu echt voelde dat de klier in hals gezwollen waren. Kan hooikoorts met de loop der jaren ook de oorzaak zijn van huiduitslag? Of is dat eerder uitgesloten?

    Reageer
    #4

    Het is niet onmogelijk

    Reageer
Reageer op: Hooikoorts


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief