Mogelijk Allergie

  • #1

    Beste Leden,

    Een kleine historie over mijn huidige gezondheid status. Ik heb al sinds mijn 18de last van een graspollen allergie. Naar mate de jaren zijn we er achter gekomen dat ik ook hooikoorts heb in de winter. Ik slik dus heel het jaar door desloratadine. Mijn dokter is er toen achter gekomen dat ik vaak allergische reacties creëer door dat mijn neus niet goed ventileert. Hij zit steeds dicht en wanneer er bacteriën en virussen voornamelijk in de winter voorvallen kan dat dus ook niet worden gefilter en blijft dat dus hangen in mijn keel.

    Zo ook in November waar ik een soort van keelontsteking had en nu sinds het koude weer begint heb ik precies dezelfde symptomen als ik vorige jaar ook had. Droge keel in de ochtend, enorm pijnlijke keel, droge neus, ik heb nu ook aan een kant bloed korstjes in me neus, keus is heel het jaar al rood, zag vanochtend ook dat ik soort van blaasjes/witte stippen in me keel had. Het vreemde is deze symptomen heb ik altijd sinds een aantal jaren in de winter periode.

    Het rare is 2 jaar geleden ging ik met deze periode naar bonnaire en opeens geen bloedneus meer geen last meer van me keel. Jaar erop was ik in london 1 week. Weer precies dezelfde symptomen alles ging weer weg. Zou dit probleem niet met de lucht te maken kunnen hebben over iets wat mij een allergische reactie geeft ? Herkent iemand zich in mijn verhaal ?

    Reageer
    #2

    Je zou eens advies kunnen vragen aan een complementair genezer; iemand die kijkt naar je voedingspatroon, darmflora, candida, tekorten aan voedingsstoffen enz. Zo zou ik histaminerijke voedingsmiddelen vermijden en ook bepaalde kruiden en specerijen en smaakversterker omdat die de histamine in je lichaam vrijmaken. Medicijnen doen je lichaam geen goed en zorgen voor verliezen aan vitaminen en mineralen.

    Reageer
    #3

    Ja alleen als ik stop met de desloratadine is er kans dat ik dubbele allergische reacties ga creëren. Ik ga die genezer weleens checken. Ik word er helemaal gek van.

    Reageer
    #4

    Ben bij de huisarts geweest en het heeft waarschijnlijk te maken met de ventilatie in mijn neus. Omdat alles bij mij dicht zit en daardoor bacteriën en virussen niet kunnen worden afgevoerd. Blijft het dus in mijn keel en neus hangen. Hopelijk is het weer sneller warm dan ben ik er vanaf, maar ik heb dus een verwijzing naar de KNO.

    Reageer
    #5

    Woensdag bij de KNO geweest en heb een standaard antwoord gekregen. Het is seizoensgebonden dus meer dan huis tuin en keuken middelen zul je het mee moeten doen. Keel is nog steeds altijd rood en heb van die witte rondjes ofzo iets. Ik ga een second opinion aanvragen en naar een allergoloog.

    Reageer
Reageer op: Mogelijk Allergie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief