Koemelk-allergie

  • #1

    Toen ik klein was is er bij mij aangetoond dat ik een koemelk-allergie aan het ontwikkelen was (ik was toen ongeveer 5 jaar) nu ben ik 15 en begin ik vaak na het eten of drinken van producten waar melk in zit, bijvoorbeeld optimel drinkyoghurt of hagelslag op brood. Last te krijgen van diarree en dit herhaalt zich dan ook de hele dag door. Ik vind het heel vervelend want als ik bij vrienden ben treedt dit ook op en moet daardoor dan eerder naar huis om naar de wc te gaan. Ook op school heeft dit vaak opgetreden, hierdoor heb ik me heel vaak ziek moeten melden en heb ik veel lessen gemist. Kan iemand mij hiermee helpen? Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Toen ik klein was is er bij mij aangetoond dat ik een koemelk-allergie aan het ontwikkelen was   Dat wil dus zeggen dat je een koemelkallergie zou kunnen hebben. Als je dan producten gebruikt die met koemelk gemaakt zijn, is het niet raar dat je klachten gaat krijgen. Dus geen producten gebruiken waar koemelk in is gebruikt.

    Reageer
    #3

    Je kan vervangers gebruiken, zoals soyamelk en beter pure chocolade nemen. Soms kan het nog uitmaken of het rauwe of gepasteuriseerde melk is of bijvoorbeeld geitenmelk.
    Als je vaak aan de dunne bent neem je allerlei voedingsstoffen ook minder goed op dus beter voorkomen en dingen eten en drinken die jouw lichaam kan verdragen. En een kopje thee is ook lekker (vind ik)

    Reageer
Reageer op: Koemelk-allergie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief