Last keel, oren en huid

  • #1

    Goedendag,

    Ik heb een beetje een vreemd probleem. Op een woensdagavond kreeg ik last van oa jeuk over mijn hele lichaam. Donderdagochtend was het nog erger. Overal jeuk en een branderig trekkerig gevoel. Vooral mijn gezicht voelde opgezwollen en in brand te staan, maar er is helemaal niks te zien aan mijn huid. Ook voelde mijn lippen af en toe heet en opgezwollen aan. Ook hier niks te zien. Als de jeuk op zn ergst was kreeg ik ook last van mijn keel. Een jeukend, branderig gevoel en een tijdje zelfs heel gespannen. Ook trok dat vreemde gevoel door tot in mijn oren.

    Die dag ging ik bij mijn huisarts langs en is er bloedgeprikt. Ik dacht namelijk dat het misschien door de zomerfruitmix kon komen die ik normaal nooit at. De volgende dag had ik vrijwel nergens meer last van en uit de test kwam niets bijzonders uit. 13 terwijl het tot 35 (?) mag zijn.

    Vanmiddag begon het weer. Het is zo een vervelend overheersend gevoel. Ik heb geen flauw idee waar het door kan komen. Kan het wel door een allergie komen ? Ik dacht dat je het dan ook aan iemand kon zien in de vorm van huiduitslag en opzwelling.

    En als het komt door iets dat ik heb gegeten, wat kan ik dan doen om mijn lichaam weer rustig te krijgen ?

    Bij voorbaat dank.

    Reageer
    #2

    Ga in ieder geval terug naar de huisarts. Het kan een allergische reactie zijn. De huisarts kan er iets voor voorschrijven dan.

    Reageer
Reageer op: Last keel, oren en huid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief