Schokkerige ademhaling, opgezwollen ogen

  • #1

    Beste forummers,

    Ik heb in wisselende mate last van hele vage klachten. Degene die mij het juiste pad op stuurt kom ik persoonlijk een fles wijn brengen, want ik begin echt af te takelen.
    Zojuist midden in de nacht weer een zware aanval gehad. Wat gebeurt er:

    Ik ga rustig slapen, na een uur word ik wakker en heb dan even geen idee waar ik ben, heel eng. Mijn ademhaling is zo schokkerig en ik heb niet de volle 100 procent controle over mijn motoriek (met name handen). Als ik mijn handen tegen beweeg voelt dat heel zwaar en raak ik bijvoorbeeld net een cm naast het punt dat ik wil raken.
    Mijn ogen lijken weg te draaien, dat is niet zo, maar ik voel een vreemde druk op mijn ogen. Mijn ogen zijn ook helemaal rood en mijn oogleden en gezicht zijn dik en opgezwollen. Mijn oogwit is grauw/grijs. Het is echt een heel naar gevoel.

    Ik ga gewoon op tijd naar bed, rook niet, drink niet, sport regelmatig, ben verder gewoon gezond.

    Heeft iemand dit ook wel eens meegemaakt? Wat kan dit toch zijn? Ik heb al bloed laten prikken en zelfs een mri van mn hoofd gehad. Geen bijzonderheden.

    Please help als je wat weet.
    Als u arts bent en een idee heeft, laat het alstublieft weten.

    Groeten van een radeloze jongeman.

    Reageer
    #2

    Het zou een vorm van slaapparalyse kunnen zijn.  Een parasomnie. Een andere mogelijkheid zouden apneu's kunnen zijn. Vraag aan je huisarts een verwijzing voor een slaaponderzoek.

    Je hebt geen psychische aandoening? Gebruikt geen medicijnen of drugs?

    Reageer
    #3

    Je zou jezelf eens kunnen laten testen op allergie.

    Ben je al eens getest op huisstofmijt allergie bijvoorbeeld? Je kunt je indenken dat je dan moeite hebt met ademhalen (vooral in bed), dus minder zuurstof binnenkrijgt. Met allerlei gevolgen.

    Als je denkt dat er een allergie aan ten grondslag zou kunnen liggen, laat dat dan eens testen. De huisarts kan daar eenvoudige neussprays tegen voorschrijven.

    Zelf heb ik het nooit gebruikt, maar ik hoor ook goede verhalen over Quercetine vs allergie (zoek online).

    Reageer
Reageer op: Schokkerige ademhaling, opgezwollen ogen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief