cocaine?

 • #1

  Hai, ik hoop dat iemand mij kan helpen.. Mijn vriend komt een keer in de zoveel tijd thuis en dan gedraagt hij zich anders.. laten we zeggen dat hij dan de perfecte man is.. Hij volgt dan altijd hetzelfde ritueel, komt vrolijk thuis,drinkt 2 biertjes en moet dan nog even naar de auto of schuur.. Hij neemt weinig of geen eten en drinkt dan nog wat biertjes af en toe haalt hij zijn neus op terwijl hij niet verkouden is gaat vaak plassen en heeft zin in sex.. Hij praat ook beetje met dubbele tong en z'n mond is beetje scheef.
  Mijn vermoeden is dat hij dan gesnoven heeft maar hij ontkent dat.. kan iemand mij vermoedens bevestigen? ik weet echt niet wat ik hiermee moet. ik heb gezegd dat ik hem zal helpen dat ik niet boos zal worden het belangrijkste voor mij is dat hij eerlijk is..
  graag zie ik een reactie tegemoet..

  gr b

  Reageer
  #2

  Beste B,

  Je kunt het vaak merken doordat ze anders of meer gaan zweten bijv. klamme handen en hartkloppingen. Ik heb ook een x hetzelfde meegemaakt en ik heb toen met mijn tong aan het puntje van zijn neus geproefd en die was bitter.... Mijn vriend gaf later ook toe dat het waar was.
  Maar een scheef gezicht of andere trekken in het gezicht is wel een duidelijk kenmerk van iemand die harddrugs heeft gebruikt cocaine of xtc.

  Succes!

  Reageer
Reageer op: cocaine?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief