Afterdip na carnaval?

  • #1

    Hallo allemaal,
    Ik heb van vrijdag tm maandag elke dag carnaval gevierd. Ook al voelde ik me soms een dagje totaal niet lekker, de alcohol hielp me er wel weer doorheen. Elke dag heb ik alleen maar friet en snacks op, heel ongezond allemaal dus. Ik ben normaal niet zo van hele dagen doorgaan (omdat ik altijd hele erge katers heb) maar dit keer heb ik het dus toch gewoon gedaan.

    Nu werd ik dinsdagochtend ongesteld en had hierdoor flink wat krampen en pijn (best logisch als je 4 dagen hebt gedronken). Waar ik alleen zelf van schrok is dat ik die dinsdagnacht wakker schrok en het ontzettend benauwd kreeg, ook begon ik flink te zweten. Ik dacht dat dit wel weer over gaan als ik die nacht daarop weer goed zou slapen maar deze nacht gebeurde precies hetzelfde. Hierbij kwam alleen duizeligheid er nog eens bij. Ook heb ik nu overdag last van wazig zien, licht duizelig, vermoeidheid en een flinke ruis in mijn oren.

    Ik vind het best beangstigend maar hoop dat het door carnaval en ongesteldheid komt. Nu vroeg ik me af wie dit ook wel eens mee heeft gemaakt? Of wie een goede verklaring heeft dat ik me na carnaval zo kan voelen? Ik dacht zelfs even dat het afkickverschijnselen waren maar dat lijkt me sterk na 4 dagen drinken..

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Er zijn wel meer mensen die zo'n dip hebben na carnaval. Het is een combi van alcohol, vermoeidheid en misschien nog wel een virusinfectie.

    Reageer
    #3

    is het over gegaan?

    Reageer
Reageer op: Afterdip na carnaval?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief