Nu 4 dagen gestopt met canabis maar steeds misselijk, normaal?

  • #1

    Ik ben nu 4 dagen getopt maar blijf dus misselijk, zijn dit ontwennigsverschijllen? Ook heb ik hartklopping als ik me inspan. Ik maak me zorgen dat het misschien niks met het stoppen te maken heeft. Ik was ook al wat misselijk soms tussen het blowen door de laatste weken.

    Pluspunten: ik ben nu eindelijk na 3 dagen niet meer zo saggie en voel me ook wat vrolijker en me energie komt terug. Alleen die misselijkheid dus, vooral als ik me beweeg, het lijkt ook een beetje op wagenziek zijn. Als ik dan even ga zitten of liggen zakt het weer.

    Wie herkent dit??

    Alvast bedankt voor jullie reacties.

    Reageer
    #2

    ik heb precies hetzelfde...misselijk vooral en ik moet eerlijk zeggen dat ook ik zit te twijfelen of dit door het stoppen met blowen komt..(rookte mijn eerste joint gelijk na het werk..zat daarna door een operatie weken thuis en toen begon ik al om een uurtje of tien in de morgen...(blow(de) elke dag 20jaar lang..werkte 12 jaar in de coffeeshop dus was het naar mijn gevoel ook heel moeilijk om te stoppen..nu een aantal dagen gestopt en verlang ook niet naar een joint(hoe vreemd!!!???)had dit nooit verwacht....(heb gewoon nog een paar gram in huis liggen en maal er niet eens om) heb dus alleen steeds het gevoel om te moeten kotsen maar zover komt het steeds net niet...denk dat mijn lichaam in de war is wat ook vrij logisch is na 20 jaar lijkt me...ff erdoorheen en volhouden!!! gr.

    Reageer
    #3

    ik ben nu 5 dagen gestopt en ben ook misselijk
    en krijg niets binnen van voeding grts

    Reageer
    #5

    Ik ben ook 4 dagen gestopt met blowen, en ik voel me ontzettend misselijk, zitten op de pot maar niks komt er uit.. Volgens mij moet onze systeem even wennen aan het nuchtere leven aangezien het lichaam op thc werkte. Groetjes en houd vol!

    Reageer
    #6

    Zocht het op op internet om te kijken of meer mensen hier last van hebben. Heb 10 jaar lang dagelijks zon 1 tot 3 gr wiet gerookt en sinds afgelopen jaar ook 3x in de week naar de sportschool. Nou de 4e dag zonder wiet en ben regelmatig op de dag erg misselijk, ook met sporten vandaag kon ik bij de geringste bewegingen al compleet buiten adem zijn, ik kan ineens 6 min minder hardlopen en waar ik normaal gewichten pakte van 16 a 18 kg per hand is dat sinds vandaag ineens maar 12 maximaal. Heb nog nooit zo slecht gesport. Denk dat we hier gewoon ffies doorheen moeten en proberen vol te houden.

    Reageer
    #7

    Halo , ik ben nu aan men 3de dag dak gestopt ben met blowen .. 10j geblowd en geen klein beetje 🫣 ff gestopt maar 2j geleden terug begonnrn toen men mama is gestorven . Ik wil het nie meer ook nie voor men kids .. ik ben al ziekjes dus ik dacht ik stop van 1ste keer .. ik slaap nie. Zweetbuien , ambetant lopen , misselijk , overgeef gevoel , niks kunnen eten .. en ik moet maandag werken , hopelijk dan beter want zal afzien worden .. ik hoop dat dit snel betert allemaal ... Succes allemaal

    Reageer
    #8

    Hallo,

    Dit is de 3e dag dat ik gestopt ben.
    Ik kan nog niet eens 1 broodje opeten, erg misselijk duizelig, zweetaanvallen, rusteloosheid, hoofdpijn, ademen word zwaarder en ik hoest veel slijm op.
    Ik heb al met al 16 jaar geblowd(erg veel) dit is niet de eerste keer dat ik ben gestopt. De 1e week is het ergste! Daarna word het echt veel beter! Wel heb ik het idee dat het elke keer heftiger word om te stoppen..
    Hou vol allemaal! Het is het zeker waard!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Nu 12 dagen gestopt met blowen en roken ivm operatie die inmiddels heeft plaatsgevonden.(15jaar lang iedere dag 1gr wiet/hash en +- 15 sigaretten gerookt). Ook ik ben nu de laatste dagen misselijk en last van hoofdpijn.. iemand hier ook last van die al wat meer dan 3/4 dagen gestopt is?

    Reageer
Reageer op: Nu 4 dagen gestopt met canabis maar steeds misselijk, normaal?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief