Gestopt met blowen / Vage hoofdklachten

  • #1

    ik heb ongeveer drie jaar geblowd en vooral laatste jaar dagelijks voornaamelijk hasj van het sterk spul

    ben nou ongeveer twee en half maand gestopt en ik kamp al twee maanden met vage hoofd klachten.

    Drukgevoel in het hoofd/voorhoofd/achterhoofd/bovenhoofd en achter het ogen soms
    Steken in het hoofd voornaamelijk voorhoofd en boven hoofd
    in het begin begon het met misselijkheid en duizeligheid en daar heb ik gelukkig geen last meer van
    Nekklachten alsof me nekspieren vast zitten moet telkens me nek kraken om spier los te krijgen

    heeft het met afkickverschijnselen te maken of toch maar naar de huisarts gaan voor wat anders? want duurt wel heel lang als het om afkickverschijnselen gaat

    Reageer
    #2

    niemand die me hierbij kan helpen?

    gr

    Reageer
    #4

    Zal er wel iets mee te maken hebben, Maar het is nooit verkeerd je huisarts te raadplegen. Toen ik stopte met blowen had ik met name last van duizeligheid en licht voelen in me hoofd, dit is vanzelf verdwenen. wil je niet naar je huisarts ga dan eens langs bij de plaatselijke ggd. veel sterkte ermee

    Reageer
    #5

    Ik heb soortgelijke klachten.weet niet hoe oud je bericht is,maar je kan me mailen op chemicalreaction(apenstaartje)live.nl

    Reageer
    #6

    Goede dag
    Mijn naam is ben en heb ongv 8 jaar lang elke. Dag geblowd.
    Ik. Stopte ermee toen ik opeens een paar hijsjes nam van een joint en bijna omviel zo ongeveer 2 maand geleden.
    Ik ben nu nog steeds vaak duizelig kan dit komen door het wietgebruik/nog steeds. Afkick verschijnselen?? Help aub

    Reageer
    #7

    Dat is moeilijk te zeggen, maar wel mogelijk.
    Doe eens de test op:
    http://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

    Reageer
    #8

    Na 12 jaar geblowd te hebben heb ik besloten zelf ook te stoppen. Ik ben nu 3 dagen gestopt en heb precies de zelfde ontwennings verschijnselen.

    Hevige hoofdpijn (en dan ook echt heftig) ben ook zelf heel onrustig.

    Daarnaast heb ik ook problemen met me eetlust en met me darmen en droom ik snachts veel.

    Ik voel me ook heel duizelig en als ik op straat loop voel ik me heel light in me hoofd alsof ik iedere moment kan omvallen. En dan overdrijf ik echt niet.

    Ik word het meeste gek van me hoofdpijn, hier heb ik al 2 dagen last van en het houd maar niet op. Zulke hoofdpijn gun ik niemand.

    Maarja ik mag niet klachen heb het er zelf naar gemaakt. Nu maar op de blaren zitten. Ik mag alleen hopen dat het snel ophoud. Helaas heb ik gelezen dat dit wel een maand kan volhouden.

    Voor iedereen die dit leest, begin nooit met blowen hoe onschuldig het ook lijkt.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ben zelf ruim 2 weken gestopt met blowen en heb last van het volgende:

    Hoofdpijn heftig

    hyperventilatie

    zweethanden

    spierpijn in nek, schouders met uitstraling naar me armen en ook rug klachten.

    1e week had ik nergens last van maar nu word het echt heftig. hoop dat het snel stopt

    heb 3 jaar elke dag gerookt tot soms wel ruim 1 gr per dag of meer.

    ik probeer er zo goed mogelijk mee om te gaan en te beseffen dat de klachten die ik heb gewoon komt door het stoppen met blowen.

    ik kan je alleen 1 ding meegeven en dat is, maak je niet druk je bent gewoon gezond en goed bezig.

    dit zijn nou eenmaal de gevolgen van het stoppen met blowen.

    even op je tanden bijten!

    Sterkte !

    Reageer
    #10

    Een detox in een ontwenningskliniek duurt meestal ook wel even en daar wordt je wat meer bezig gehouden dus ben je wat minder bewust ervan. Gewoon doorzetten allemaal en de dag dat je jezelf weer beter voelt komt elke dag dichterbij, de gevoelens komen vanwege het feit dat je lange tijd je hersens hebt voorzien van een stof die deze sterk beïnvloed  wanneer na max. 6 weken alle thc is opgeruimd komt er ook een gevoel wat je al een tijd niet meer kent, ga ervan uit dat daar ook wat klachten vandaan kunnen komen.

    Reageer
    #11

    zware hoofdpijn is wat ik ook herken. Ben bijna 6 weken gestopt (detox) en heb bijna elke dag hoofdpijn. Na zeker 11 jaar vrijwel dagelijks wiet te hebben gerookt. Ook zweet ik veel en ervaar ik stress

    Reageer
    #12

    Heel herkenbaar. Ik heb 20 jaar dagelijks geblowd. Ik ben nu 2 weken gestopt en heb sindsdien last van stijve nekspieren en hoofdpijn. Voor mij is deze ongein juist een motivatie om door te zetten.

    Reageer
    #13

    Ik ben in 2014 begonnen met roken, eerste 2 jaar 1 jointje per dag. Laatste 3 jaar dagelijks 2a3 jointjes. Ben tussendoor geprobeerd te stoppen maar mocht niet baten. Merkte dat ik 1 dag zonder, al direct onrustig werd en hoofdpijn kreeg. Ik typ dit nu na weer aan lange tijd 1 nacht niet gerookt te hebben. Ik kan niet slapen want de hoofdpijn is terug ben ook onrustig en raak snel geïrriteerd.  Blowen is gezellig en geloof best dat mensen dit als tijdverdrijf zien. Maar begin hier nooit aan, je leven gaat echt kapot door dat spul. Hoop vanaf vandaag een eerste stap te hebben gezet richting nooit meer blowen.

     

    Reageer
    #14

    Hallo,

    Ik heb 8 jaar lang elke avond 1-2 joints gepaft. Ik ben op mijn 10de geconstateerd met autisme en ADHD en had enorme slaapproblemen door rilatine en veel prikkels, wiet is het enige dat dit kon buitensluiten en mij een normaal leven bezorgen. Ben nu 30 en hoewel het veel voordelen heeft werd ik al angstig alleen al als ik 1 avond niet kon smoren. Kortetermijngeheugen gaat sterk achteruit en je kan hyperemesis (erg misselijk in de ochtend en braken) krijgen.

    Ik heb 2 jaar geleden een poging ondernomen maar na 6 weken herbegonnen omdat ik 0 gevoelens had, compleet nihilistisch en depressief (wiet neutraliseert de adhd en autisme trekjes erg) en had er mijn relatie niet voor over.

    Nu nieuwe poging ondernomen, met anti-depressiva. De eerste week is het vooral breken met de gewoonte, daarna verdwijnt je interesse in sommige hobby's, je eetlust verdwijnt ook, gelukkig kan ik snel in slaap geraken door de anti-depressiva. Ook idd last van schouder-en nekpijn.

    Na 2 maand zou je ervan verlost moeten zijn maar als ik merk dat ik na 6 maanden mijn levenslust niet herwin begin ik gewoon opnieuw. Het was heerlijk om eindelijk sociaal en emotioneel te zijn door cannabis. Ik ken jammer genoeg geen andere autisten die cannabis gebruiken omdat het doorgaans angstige controlefreaks zijn.

    Reageer
    #15

    Hoe verloopt het stoppen intussen? 🙂

    Reageer
Reageer op: Gestopt met blowen / Vage hoofdklachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief