Gestopt met blowen

 • #1

  Hallo
  Ik ben gestopt met blowen nu 1 maand terwijl ik 6jaar elke dag blowde maar ik zit met zoveel vragen want heb last van zware hartkloppingen mijn lichaam die trilt zelfs wanneer ik geeuw trilt me lichaam en wanneer ik inspanning doe zoals sporten dan ben ik vrij snel duizelig en draaierig heeft iemand dezelfde symptonen zoals ik en hopelijk ben ik snel ervan af van die symptonen ...

  Reageer
  #2

  Hi Noah,

  Ten eerste echt super goed dat je gestopt met blowen en je klachten hier bespreekbaar maakt!

  Ten eerste is het belangrijk om je klachten te bespreken met je huisarts. Ook de huisarts kan je ondersteunen bij het abstinent (clean) blijven.

  Van cannabis ben je lichamelijk afhankelijk, maar geestelijk afhankelijk bij een verslaving. Je hebt een lange periode geblowd en ik verwacht zelf dat je lichaam moet werken aan de nieuwe levensstijl. Maar nogmaals bespreek je klachten altijd met je huisarts.

  Verder een klein stukje theorie wat belangrijk om te weten op het moment wanneer je stopt met gebruik.
  Op het moment dat je gebruikt maak je geluksstofjes aan en dat valt nu weg. Je ziet vaak dat mensen die stoppen met drugsgebruik hierdoor kunnen kampen met sombere gedachten. Belangrijk is dat je op een gezonde manier de geluksstofjes gaat aanmaken. En dat doe je door te sporten, ontspannende activiteiten, gezonde voeding en bewustzijn.

  Ik wens je een goed herstel!

  Bart Bijster

  Reageer
  #3

  *Van cannabis ben je niet lichamelijk afhankelijk, maar geestelijk afhankelijk bij een verslaving.

  Reageer
  #4

  Hoi! Ik ben alleenstaande moeder van 43 jaar. Bijna 3 maanden gestopt na lange periode dagelijks blowen. Eigenlijk al sinds m'n 14de meerdere langere periodes van jaren veel geblowt...ook soms een jaar of twee niet. Maar nog nooit bewust gestopt. Ik had gehoopt na 3 maanden dat de zucht naar een joint en het depressieve gevoel zou afnemen maar het is nog dagelijks merkbaar. De aanmaak van die stofjes waar u over spreekt...hoe lang duurt dat? Ben zo bang dat er een dag komt dat ik denk fuck it en dat ik een joint ga halen. Ben ook gestopt met roken in de hoop dat ik dan ook minder snel terug val met blowen. Enige wat me weerhoudt is het idee dat het herstel in de hersenen dan ook weer opnieuw begint...en klaarblijkelijk duurt dit al heel lang....😭😭

  Reageer
Reageer op: Gestopt met blowen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief