6 maand clean, nog altijd last slaap

 • #1

  Beste mensen,

  Ik ben ondertussen al 6 maand clean van cannabis. Ik rookte iedere dag van s'ochtends tot s'avonds laat. Dit deed ik 13 jaar lang. Nu ondervind ik nog steeds slaap problemen.ik kan makkelijk inslapen maar ik kom altijd s'nachts wakker en kan niet meer diep slapen. Ik voel mij dan ook een super slecht de volgende dag en heb behoorlijke kringen onder mijn ogen door slecht te slapen. Soms heb ik een goede nachtrust maar zeldzaam ik had dit ook op het einde van mijn cannabis verslaving daarom dat ik er ook punt achter zette in de hoop dit ging beteren. Maar heb nu nog altijd slaap problemen. Kan het zijn dat ik nog langer moet afkicken voor alleer ik terug goed kan slapen?
  Alvast vriendelijk bedankt en respect aan iedereen die probeert te afkicken !

  Reageer
  #2

  Drugs ontregelen natuurlijk een en ander in je lichaam, wat zich naderhand niet zomaar vanzelf herstelt. Basis is goede voeding. Daarnaast zouden bepaalde voedingssupplementen ondersteunend kunnen werken. Onder andere magnesium en vitamine B maar vraag advies. De tegenhanger van thc is cbd. Cbd-olie, de betere kwaliteit, kan ontspannend werken.

  Reageer
  #3

  CBD is GEEN tegenhanger van THC..

  Reageer
  #4

  Catoo danku voor de hulp, nu heb ik een paar dagen terug betere slaap ik ga ook veel gaan wandelen voor het slapen gaan. Helpt mij ook

  Danku

  Reageer
  #5

  Het is niet dat dit een blijven letsel is? Na verloop van tijd komt dit terug inorde hoop ik?

   

  Danku

  Reageer
  #6

  ?

  Reageer
  #7

  Doorgaans herstelt dat ook weer

  Reageer
Reageer op: 6 maand clean, nog altijd last slaap
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief