Ervaringen nicotine pleis"/> Ervaringen nicotine pleisters - Medische Forum - Dokter.nl

Ervaringen nicotine pleisters

 • #1

  Hallo,
  Ik ben nogal snel gevoelig of bang aangelegd voor bijwerkingen.. en las dat je van pleisters duizeligheid hoofdpijn en misselijk kan worden. Heeft iemand hier ervaring mee? Ik ben een beetje huiverig om de pleisters te gebruiken. Wie kan me helpen?
  Bvd groetjes romy

  Reageer
  #2

  Ik ben van het roken afgeraakt dankzij nicotinekouwgom en nicotinepleisters. Ik rookte zo een 30 tal sigaretten per dag gedurende langer dan 20 jaar. Had nooit gedacht dat het zou lukken maar is toch gelukt. Enige opmerking, echte bijwerkingen krijg je daar niet van , enkel bij sommige klevers een rode, geïrriteerde huid. Is wel een beetje afhankelijk van welke klevers je gebruikt. Doorgaans kosten die van bij de apotheek iets meer maar zijn wel de beste. Je moet wel gemotiveerd zijn om van het roken af te raken anders is de kans op herval groot. Succes!

  Groeten

  Reageer
  #3

  Hoi,
  Ik ben ook erg gevoelig voor bijwerkingen. Kleine 3 maanden geleden gestart met pleisters 14 mg. De laatste 4 weken 7 mg. 10 dagen geleden geen pleisters meer geplakt. Sinds vorige week donderdag somber, snel van slag, vandaag paniekerig, spierpijn, duizelig. Morgen wordt ik gebeld door mijn coach.

  Reageer
Reageer op: Ervaringen nicotine pleisters
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif