• #1

  Hallo,

  Ik ben een keer stom geweest afgelopen zaterdag en heb drugs gesnoven. Ik wilde het een keer proberen en ik ben erachter gekomen dat ik het nooit meer zal doen. Erg stom natuurlijk, maar nu heb ik een vraag.

  Ik heb een angststoornis en ik maak me altijd enorm druk over of ik wat verkeerd doe tegenover mijn omgeving. Nu heb ik sinds zondag (dus de dag daarna) een loopneus in 1 neusgat. De kant waar ik dus gesnoven heb. Je zou denken 1+1 is 2, en dat zegt mijn vriendin ook: je hebt je neusgat kapot gemaakt dus gaat het daar lopen. Ik heb zelfs een zelftest gedaan voor corona omdat ik bang was en die was negatief. Ook loopt het niet constant meer maar heel soms (1x in de paar uur) sinds vandaag.

  Maar goed, toch voel ik me (waarschijnlijk door mn angsten) zo bang dat ik nu iedereen toch besmet met het een en ander.. Ik wilde via deze weg vragen of ik er idd vanuit kan gaan dat het door die stomme avond komt en hoe lang het kan duren voordat het weg is..

  Reageer
  #2

  Is normaal komt door het snuiven hoor het vaker van vrienden ik zelf heb het nooit gedaan het is sws troep ha over 4 tot 7 dagen kan eerder zijn is het over omdat je het nooit eerder hebt gedaan groetjes

  Reageer
  #3

  Ow ja en als je een angst stoornis hebt kan je beter helemaal nie gebruiken dat is echt een hele slechte combinatie

  Reageer
  #4

  En waarmee zou je dan iedereen besmetten? Je hebt een loopneus door het snuiven

  Reageer
Reageer op: Vraag
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief