Miauw Miauw , (4-MMC)

  • #1

    Hoi beste mensen , ik heb voor het eerst 4-MMC afgelopen zaterdag gebruikt, doorgehaald tot de volgende dag met wat vrienden en vriendinnen tot een uur of 4 zondag middag. het beviel me super goed hoor daar niet van! nu heb ik enkele slaap problemen.

    ik kom heel moeilijk in slaap (natuurlijk dat zijn de effecten van de roes, en dat me slaapritme weer op orde moet komen) maar sindsdien wordt ik heel erg bezweet wakker en dat misschien wel 2 of 3 keer in de laatste nacht. sommige mensen die ik ken hebben gezegd dat slaappillen het zouden moetten verwerken maar daar ben ik zelf toch vies op tegen.

    iemand die weet hoelang 4-MMC in je bloed blijft zitten en/of hoeveel dagen je hier last van kunt hebben (niet slapen , overdag vermoeid , weinig zin in dingen tedoen enz) hier had ik van te voren geen enkele moeite mee zelfs niet als ik een andere soort drug op had (Pep/coke/MDMA) of iets in die richting.

    Groetjes!,

    Reageer
Reageer op: Miauw Miauw , (4-MMC)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief