Drugs genomen en antidepressiva SSRI

 • #1

  Ik heb zaterdagnacht 3MMC gedaan. Dit is een legale research chemical. Het effect zit tussen XTC en Cocaine in. Ik heb gelezen dat dit middel serotonine opslurkt. Wellicht in mindere mate dan met XTC, maar het doet er wel iets mee. Nu slik dagelijks 100MG sertraline. Ik heb dit zaterdag niet genomen omdat ik de drugs al gepland had. Het is nu zondag, is het verstandig om vandaag de sertraline ook nog even te laten liggen ivm een serotonine syndroom? Dan neem ik het morgen weer.

   

  alvast bedankt

  Reactie
  #2

  3-methylmethcathinone staat nergens in de Nederlandse wet genoemd en is daarmee een ongereguleerde stof. Onthoud dat de wettelijke status niks te maken heeft met de risico’s van een middel. Het gaat nog altijd om een research chemical waar vrijwel niks over bekend is. De gezondheidsrisico’s worden pas duidelijk wanneer er incidenten met gebruik van het middel ontstaan.
  Het zijn gewoon drugs. De combinatie met sertraline zou ik zeker vermijden.

  Reactie
  #3

  Ja alleen heb ik de 3MMC al genomen. Op zaterdag avond. Nu is mijn vraag, is het veilig om maandag dan weer te beginnen met de Sertraline? Dus ik heb de sertraline op zaterdag en zondag laten liggen. Lijkt mij dat het nu wel weer kan?

  Reactie
  #4

  Dat kan dan weer

  Reactie
  #5

  En hoe zit het met Cocaine en Sertraline? Ben van plan dit weekend coke te gaan gebruiken. Werkt voornamelijk op de dopamine receptoren maar ook een klein beetje op serotonine. Kan dit wel redelijk gecombineerd worden? Of dat ik even de zelfde dag, en de dag erna geen sertraline neem?

  Reactie
  #6

  Ik zou die middelen in ieder geval niet combineren.
  Je hebt sertraline voor een aandoening voorgeschreven gekregen. En dan kun je je afvragen of het überhaupt wel verstandig is om dit soort drugs te gebruiken.

  Reactie
  #7

  Bij een depressie is de biochemie van je lichaam toch al verstoord. Met de juiste voeding en wat voedingssupplementen kan je vaak meer bereiken dan met medicatie. Je lichaam nog meer ontregelen door drugs, lijkt me zeer onverstandig. Veel beter om eens de confrontatie met jezelf aan te gaan, dan de leegte op te vullen met verdovende middelen.

  Reactie
Reageer op: Drugs genomen en antidepressiva SSRI
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief