Angst na ketamine

  • #1

    hallo iedereen,

    ik heb afgelopen dinsdag en woensdag ketamine gebruikt, veel te veel naar mijn mening ik denk zon 1,75 gram (dit is verdeelt over 2 dagen). Sinds gister (donderdag) voel ik mij bellaberd, ziek, zwak, slapeloos en misselijk. Ook ben ik ontzettend emotioneel en ben ik ligt bangig. Kortom ik voel me behoorlijk depri en het lijkt nu na 2 dagen niet minder te worden. Ik begin nu echt wel een beetje bang te worden. Was het wel ketamine? Of iets ernstigs of schadelijks, ik heb namelijk nog nergens gelezen dat mensen  na het gebruik van ketamine geen last hebben van een kater of wat dan ook. Moet ik toch maar een doktor gaan raadplegen? Of zeggen jullie morgen sta je alweer een stuk beter op. Graag ontvang ik advies of tips om hier overheen te komen.

     

    Ps: ik ben dom geweest en heb de ketamine niet laten testen. Ik weet wel dat het van dezelfde batch komt als de vorige keer dat ik heb gebruikt.

    Alvast bedankt voor het lezen.

    Reageer
Reageer op: Angst na ketamine


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief