Tegelijkertijd ketamine en spacecake (wiet), help!

  • #1

    Hallo,

     

    Ik heb gisterenavond voor de eerste keer met mijn vriend een puntje ketamine gebruikt. Hij had advies aan een maatje gevraagd en het met mij besproken. Ik had nog het een en ander op internet opgezocht. We hadden savonds 5 puntjes gepakt, vonden het erg chill en gingen 2uur later lekker slapen. Vanavond kregen we bezoek van een vriend. In de middag had ik 2 puntjes keta gepakt en alles ging prima. Ik voelde me weer chill net als die avond ervoor. Me vriend pakte savonds ook 2 puntjes. Toen die vriend van ons er was, aten we de spacecake in 3 plakken op. Ieder 1 plak. We hadden de cake 3 weken geleden gemaakt, maar te veel over en in de diepvries bewaard. Het was de 3e keer spacecake voor mij en me vriend. Het ging allemaal goed en voelde me fijn. Ik had af en toe lachkicks, dus dat kwam zeker door de cake. Totdat ik opstond en naar de tafel liep. Het voelde alsof ik zweefde, me benen hield ik stil, maar me bovenlichaam bewoog (zo voelde het), alsof me sokken nat waren en ik steeds in water stond, ik hoorde geluiden die er niet waren en het ik zag de personen aan tafel op de voorgrond en daar alles klein achter geplaatst, als ik even terug in de realiteit ga door naar iets te staren, dan denk ik eraan waar wij mee bezig zijn en dat ik iets stoms heb gedaan. Ik voel me leeg, ben paranoia om alles en dat mijn verloofde me voor de gek houdt door mij misschien uit te lachen, mij minder leuk is gaan vinden etc (wat niet zo is, want ik weet gelukkig hoe die over mij denkt). Ik ben ook bang om tegen die vriend te praten en kom lastig uit mijn woorden. Als ik denk aan stage en school, krijg ik er nare gedachtes van (terwijl ik weet dat ik een leuke stageplek en klas heb) en of ik kan slapen aangezien ik nooit kan slapen met te veel drugs in me lichaam. Ik heb er even over nagedacht of ik dit wel wilde typen, maar het doet me goed. Ik wilde dit eigenlijk niet typen, omdat ik denk dat mensen van buitenaf dit dan zouden lezen en meteen zouden weten dat ik het ben (waarvan ik ook weer dat het niet zo is). Ik hebt dit getypt, terwijl ik af en toe kijk of de deur opengaat... Maar hoe ik me nu voel, is ook niet prettig.

     

    Komt dit echt door de combinatie van ketamine en spacecake met wiet? Ik had wel gelezen dat de combi tot een bad trip kan leiden, maar ik had ook gelezen dat een spacecake die in de diepvries heeft gelegen, minder goed z'n werking doet. Ik ging er eigenlijk vanuit dat het dus wel zou meevallen. Niet dus!

    Reageer
    #2

    Van alleen al de ketamine kan je last krijgen van angst aanvallen, persoonlijkheids veranderingen en hallucinaties........ als de space cake dan ook "verkeerd valt" krijg je dubbel op effect.......

    Reageer
    #3

    De eerste keer ketamine ( een levensgevaarlijke drug) gebruikt met cannabis en dan vraagje je af waarom je je zo voelt ?

    Reageer
    #4

    Je voelt je nog wel even heel beroerd en paranoia. Jammer, maar probeer rustig door te ademen en liefst het eruit te slapen.

    Voor de zekerheid (want dat weet vast wel): neem veel vitamine C en bv dextro-energy = suiker! Bij een bad trip kun je wat baat hebben van verhogen van je bloedsuiker.

    Sterkte! En nu je nog gezond en jong bent, misschien niet meer dit soort risico's nemen.. Straks blijf je flashbacks houden van een bad trip 🙁

    Reageer
    #5

    Hallo,

     

    Dank je wel voor jullie reacties! Ik vond het heel fijn om te lezen en dat jullie mijn verhaal hadden gelezen. Ik zat er vannacht echt flink doorheen. Ik heb na 2uur wakker liggen gelukkig nog wel kunnen slapen tot 0830u. Ik heb wel onwijs veel gedroomd en een nachtmerrie gehad, maar dat heb ik vaker na een avond als ik drugs heb gebruikt. Vandaag heb ik gelukkig wel samen met me vriend het en een ander kunnen doen in huis. Niet dat ik helemaal na de klote was, maar ik voelde me alsnog wel 'leeg'. Alsof ik soms geen emotie kende en dat het niet helemaal binnenkwam. Ik kan goed functioneren, alleen misschien minder goed communiceren met andere mensen dan alleen met me vriend. Dat zal misschien wat zenuwachtig zijn. Ik ga het morgen meemaken... Nogmaals dank je wel voor jullie reacties en deze combinatie nooit meer voor mij!

    Reageer
    #6

    Ohja, ik heb nog een vraag. Toen ik vrijdagavond voor de eerste keer dus keta had gebruikt, had ik 1 groot bultje op me wang gekregen, alsof het een grote puist was. Gisterenavond waren dat er echt tientallen. Is dat een allergische reactie? Vandaag is het wel een stuk minder, alleen je ziet en voelt er nog wel een paar.

    Reageer
    #7

    Dat kan een allergische reactie zijn. Omdat je hier zo op reageert, raad ik je toch echt aan om geen ketamine meer te gebruiken.

    Reageer
Reageer op: Tegelijkertijd ketamine en spacecake (wiet), help!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief