Afkicken blowen

 • #1

  Hallo allen,

   

  ik ben in augustus 2018 begonnen met blowen, de reden is mij niet meer bij gebleven. Eerst met mate maar aan het eind van die periode wel dagelijks.

  Op een gegeven moment had ik op een vrijdag in de ochtend geblowed waarbij ik 2 joints heb gedeeld met een vriend van mij. Die avond kreeg ik rond 00:45 in eens last van hartkloppingen, al gauw werd ik hierdoor erg onrustig en ik niet wetend wat het was begon ook te hyperventileren. Later ben ik er achter gekomen dat het een paniek aanval was.

  ik legde niet de link aan blowen en ging hierdoor lekker door met mijn slechte gewoonte. 2 weken later (inmiddels 3 weken geleden ) kreeg ik op een maandag weer een paniekaanval na in die avond te hebben geblowd.

  de volgende ochtend was ik heel erg misselijk en was ik bang geworden door wat er was gebeurt. Hierdoor ben ik 'cold turkey' gestopt (13 november ). Zowel met blowen als met sigaretten.

  ik heb het er erg zwaar mee, ook al heb ik geen trek om iets op te steken. zijn naar mijn idee de afkickverschijnselen zwaar aanwezig. De eerste week was het zwaarst: geen eetlust, misselijkheid, rusteloosheid en angst waren continue iets waar ik gek van werd.

  week 2 ging al een stuk beter ik kon weer meer eten en de misselijkheid ging weg. alleen kwam het terug in periodes. In deze week begon echter het probleem met slapen. Ik wordt vaak wakker, alhoewel ik geen last heb van zweten is dit toch erg vermoeiend.

  het is inmiddels week 3 ik ben er echt helemaal klaar mee. Ik heb vaak last van angst en stress, en ik vind het vooral moeilijk om mezelf rustig te krijgen. School en werk willen ook al 3 weken niet lukken. Dus dat begint ook een probleem te worden

  kan iemand mij misschien vertellen hoelang dit nog gaat duren? Of is er iemand die dit ook mee heeft gemaakt?

  met vriendelijke groet,

  Tom

   

   

   

  Reactie
  #2

  CBD is de tegenhanger van THC en kan ontspannend werken. Zorgen voor de betere kwaliteit CBD-olie. Verder zorgen voor volwaardige voeding en wat extra stofjes, zoals magnesium en vitamine B. Blowen zorgt voor verlies aan voedingsstoffen, waaronder magnesium.

  Reactie

  Heb je last van klachten als gevolg van alcohol, drugs en/of roken?
  En maak je je zorgen of ben je onzeker over je gezondheid?
  En heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum?

  Overweeg dan de mogelijkheid om gebruik te maken van ons kosteloos gezondheidsonderzoek.
  Meer weten?
  LEES VERDER

  doktergezondheidsonderzoek
Reageer op: Afkicken blowen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief