Duizelig/zweten na een glas wijn

  • #1

    Hey allemaal,

    Ik ben geen ervaren drinker en ben sindskort begonnen met wijn drinken.
    Nu wordt ik enorm duizelig bijna direct na het drinken van een glas wijn. Ik heb zojuist een gedronken en begin dan gelijk te zweten en te duizelen. Dit bouwt zich af maar blijft nog wel aanwezig uren erna.

    Wat zou dit kunnen zijn? Ik kan zelf online niet veel terugvinden. Ik drink niet veel, het is gelijk na eerst paar slokken al raak.

    Reageer
    #2

    Waarschijnlijk kun je dan dus niet tegen wijn....

    Reageer
    #3

    Ik kon altijd prima tegen alcohol, maar sinds een half jaar is het met wat voor alcohol dan ook, na 2 minuten begint alles te draaien en word ik moe. Wijn, bier, alles met alcohol. Na een half uur is het weer weg maar heb nu een biertje op en heb nu het gevoel alsof alles draait en ik wil slapen. Maar het rare is, het maakt niet uit of ik het bij een houdt of bij 8, standaard na een half uur is het weg!

    Reageer
    #4

    @Amber. Alcohol werkt op diverse manieren ontregelend op je lichaam. Zo zorgt het, door de snelle suikers, voor flinke schommelingen in je bloedsuikerspiegel, zorgt het voor vrijmaking van histamine in je lichaam, voor een belasting voor je lever en het zorgt voor verlies van vitaminen en mineralen, waaronder zink, magnesium en vitamine B. Zeker bij langer gebruik kan het  door al die  ontregelingen dus klachten geven. Als je verstandig bent, houd je het dus bij een kopje thee zonder suiker.

    Reageer
Reageer op: Duizelig/zweten na een glas wijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief