Verliefd op een oudere man/collega

Online ZorgZus
  • #1

    Dag mensen en/of lotgenoten,

    Ik ben al een tijdje gek op een collega, het is een oudere man, hij is 18 jaar ouder dan ik.
    Het gaat maar niet weg en elke keer komen we bij elkaar terug.

    Zijn er mensen die hetzelfde meemaken? Want soms heb ik het gevoel dat ik de enige ben die dit mee moet maken.

    Bedankt voor jullie reactie!

    Gr, M

    Reageer
    #2

    Mijn zus is al 10 jaar getrouwd met een 16 jaar oudere man, en ze zijn heel gelukkig. liefde kent geen grenzen en leeftijd. het is toch niet voor niets dat je hem leuk vindt, wat maakt het uit wat anderen ervan vinden?!

    Reageer
    #3

    Hey Lucille,

    Bedankt voor je nuchtere reactie maar ik had niet alles verteld.
    Hij is getrouwd en heeft 2 kids.
    Ik weet dat het niet goed is maar we zijn echt gek op elkaar.
    Hij heeft zich al die tijd groot gehouden maar liet wel merken dat hij me leuk vond.
    Hij heeft me pas medegedeeld dat hij me mist.

    En dan nog vertel ik niet eerlijk wat ik voor hem voel, iets doet me tegenhouden om het niet te vertellen. Hij weet wel dat ik hem wel zie zitten maar ik doe er zo koel over en ik doe alsof ik over hem heen ben.

    Ik wil hem niet lastig vallen met mijn gevoel, we kunnen er toch niets mee. Hij is getrouwd en heeft 2 kids.

    Het is de man van mijn dromen, ik wou dat ik het net zo makkelijk kon zeggen als dat ik nu doe op internet.

    We hebben 2 jaar veel meegemaakt met zijn 2en.

    Reageer
    #4

    Mijn vriend is ook 18 jaar ouder dan ik, we zijn al 6 jaar samen. Sinds vorig jaar hebben we een kindje en de 2e is onderweg. Het gaat allemaal prima, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken als je echt gek genoeg van elkaar bent. En plus- en minpunten heb je in iedere relatie, ongeacht hoeveel je verschil in leeftijd.
    Waar jij voor op moet passen is dat als je besluit het te vertellen, en hij reageert positief, dat hij dan ook echt voor je gaat. Tuurlijk gaan zijn 2 kinderen voor, maar daarna kom jij. Dit klinkt misschien een beetje lullig maar ik heb zo vaak meegemaakt in mijn omgeving dat iemand iets had met een getrouwde man. En dan mooie praatjes hebben maar ondertussen bij zijn vrouw blijven. Dan blijf jij achter met een gebroken hart en heel gekwetst.
    Andersom kan natuurlijk ook, dat als je het vertel hij 'negatief' reageert, dus zegt dat hij niks wil. En tsja, dan zul jij je daar bij neer moeten leggen. Het blijft hoe dan ook lastig maar het kan natuurlijk goed uitpakken, tenslotte weet je al dat hij jou ook leuk vindt. En dan heb je het in ieder geval geprobeerd!!! Anders blijf je je het misschien wel altijd afvragen hoe het zou zijn gelopen.
    Ik hoop voor je dat je eruit komt, veel succes in ieder geval en laat ff weten hoe het afloopt.

    Reageer
    #5

    Hallo mama,

    Bedankt voor uw reactie!
    Ik heb zelf ook een relatie maar ben niet getrouwd.
    Ik hou van mijn vriend en zal hem niet 1,2,3 los kunnen laten ondanks mijn gevoelens voor mijn collega. We hebben allebei een leven naast ons werk en dat accepteren we ook. Elk weekend vertellen we wat we gaan doen en dan vinden we het jammer dat we bij onze partner zijn en niet bij elkaar, tjah dat zal wel zo blijven.
    Ik zal hem niet laten kiezen want dat wil ik zelf ook niet. Ik wil hem zo min mogelijk problemen bezorgen dus ik wil dan dat hij bij zijn vrouw en kids bljft. Het is realistisch als je zegt dat zijn kids op nummer 1 komen te staan, daar wil ik niet tussen staan.

    Ooit zal er een dag komen dat ik het hem eerlijk vertel, wat hij bij mij heeft losgemaakt..... en wat ik voel voor hem. Ik hoop dat ik die kans ooit krijg want hij is mijn eerste echte liefde.

    Ik ben blij voor je dat het goed gaat in je relatie, mijn collega is toevallig ook 18 jaar ouder dan ik!! Hij zal altijd een plekje in mijn hart hebben en zal hem nooit, maar dan ook nooit vergeten!

    Reageer
    #6

    Wat zou je er van denken om bij die man uit de buurt te blijven.
    Heb je wel enig idee wat je zo'n gezin aan doet.
    Hoe je zijn kinderen zal beschadigen ook al komen zij op de "1ste plaats".
    Weet je wel wat voor een gevoel je zijn vrouw bezorgd misschien zegt afgedankt,besodemieterd,respectloos je iets.
    Sorry hoor verliefd worden kan iedereen ook op een collega of een oudere man maar als deze getrouwd blijkt te zijn moet je afstand houden.
    Dat is jouw enige taak.
    Vind het oneglofelijk dat er nog niet eerder op deze manier naar jou toe gereageerd is .
    Zet hem uit je hoofd deze vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken.
    Persoonlijk zou ik nooit op een man vallen die zijn gezin bedonderd voel voor dit soort mannen alleen maar minachting en vind het jammer dat jij dat blijkbaar niet ziet.

    Reageer
    #7

    Hallo Co,

    Ik doe zijn gezin niets aan, hij is toch volwassen genoeg om zelf zijn keuzes te maken. en trouwens hij heeft niets te kiezen want ik ga dat ook niet doen!

    Ik heb een vriend en hij heeft een gezin maar we komen niet van elkaar af.... hoelang we het ook volhouden, achteraf trekken we toch naar elkaar toe! Het is heel raar.

    Ik neem ook afstand en hij ook maar we hebben ook een goede band en daar moeten we ook realistisch in zijn.

    Het is al een tijdje gaande. Hij was ook mijn eerste echte liefde waar ik het langst gevoelens voor heb gehad/nog steeds heb. Maar er is momenteel niets aan de hand waardoor we er een drama van maken.

    Reageer
    #8

    je doet zijn gezin wel degelijk iets aan, maar ook jezelf !
    hier wordt je niet gelukkig van, al denk je nu van wel. Verliefdheid gaat echt altijd over en als de basis niet helemaal goed is wordt het heel moeilijk.
    Zoek een andere baan en als je niet genoeg van je vriend houdt , ga dan bij hem weg hij verdient iemand die wel 100% voor hem gaat.
    het is misschien nu spannend en het lijkt nu misschien mooi, maar geloof me hier maak je niemand gelukkig mee.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hallo Brenda,

    Ik hou echt van mijn vriend en ik zal hem echt niet laten gaan voor hem...... en hij van zijn gezin. Ik moet wel even erbij zeggen dat we alleen een zwak hebben voor elkaar maar dat we er ook niets mee doen verder.
    Hij heeft zijn eigen leven en ik die van mij.

    En ik weet ook dat het ooit over zal gaan.
    Ooit zal ik ontslag nemen daar en elders gaan werken en geloof me, dat doe ik niet voor hem want ik kan prive en zaken goed gescheiden houden.... en hij ook.

    Het komt wel goed want het is iets onmogelijks wat ook nooit zal gebeuren en dat heeft met alles te maken.

    Bedankt voor jouw reactie.

    Reageer
    #10

    Ik reageer even als man op deze vraag: Ook ik zou erg gevleid zijn als een vrouw/meisje 18 jaar jonger dan ikzelf, verliefd op mij zou zijn. Juist door deze gevoelens zou hij het wel eens als een sport kunnen zien om je aan hem te binden, zonder daarbij aan de gevolgen voor de toekomst van zijn gezin, voor jou en zichzelf te denken. "Hormoontjes kunnen lelijke beestjes zijn".

    Reageer
    #11

    Hoi Arno,

    Ik denk in ieder geval na over mijn eigen gevolgen, ik blijf bij mijn vriend..... en ik begrijp wat je probeert te zeggen.
    Hij kickt erop als een jongedame die zoveel aandacht krijgt van andere mannen juist hem ziet zitten. Misschien kick ik juist op het onbereikbare?? Who knows? I doesn't matter. I have my own life. we zijn niet gebonden en dat kan hij proberen maar het lukt hem toch niet want hij kan mij niks bieden, daarnaast ben ik me ervan bewust dat dit een tijdelijk iets is en kan zijn omdat de spanning toch te snijden is.

    Hahaha hormoontjes kunnen zeker rare beestjes zijn..... irritant!

    Reageer
    #12

    Ik heb zelf een viertien jaar oudere vriend en dat hoeft echt geen probleem te zijn, als je maar gelukkig bent.
    Maar ik vind dat je je juidige vriend enorm belazerd! als je zo flink bent om vreemd te gaan, wees dan ook zo flink om het op te biechten.

    Reageer
    #13

    Beste,
    Als hij getrouwd is en 2 kinderen heeft,dan zeg ik je kort en bondig: AFBLIJVEN!!!
    De dag dat hij misschien ooit zou scheiden,dan kan je event. terug proberen,maar tot zolang is het onverantwoord om hier tussen in te komen. En bedenk dat er genoeg vissen in de zee zitten. Neem je tijd om afstand van hem te nemen in je hart en met je verstand en zoek dan iemand die wèl beschikbaar is. Kijk, ik klink misschien rationeel en ietwat "koud",mij om't even wat anderen hiervan denken, maar je bewijst jezelf geen dienst met een relatie met deze man.
    Ik wens je echt het beste toe en hoop dat je je gezond verstand zult laten primeren.
    Groetjes.

    Reageer
    #14

    Beste,

    We hebben alleen een zwak voor elkaar, is dat ook al taboe?
    We hebben een eigen leven, dan is er toch niks aan de hand? Ik belazer mijn vriend niet want ik ga 1000% voor hem!! en hij gaat voor zijn gezin.
    We hebben een hele goede band met elkaar, kunnen goed praten, waarom reageren sommigen dan gelijk zo gepikeerd?
    Leeftijd speelt zeker geen rol, we kunnen veel lachen en zitten op 1 lijn met elkaar.
    We zijn ook zo realistisch om te zeggen dat het niet gaat met elkaar, helaas.
    Maar ondanks dat hou ik heel erg veel van mijn vriend en ik zal hem ook echt niet laten gaan.
    En hij blijft bij zijn gezin, dan blijven we toch van elkaar af?

    Reageer
    #15

    het is normaal hoor .. als je elkaar leuk vind dan speelt leeftijd geen rol mijn vriend is ook 8 jaar ouder en als je elkaar kan begrijpen en elkaar vertrouwd dan is het toch helemaal goed.

    Reageer
Reageer op: Verliefd op een oudere man/collega


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief