Veel te lang ongesteld.

  • #1

    Hallo,
    Even een vraag, Ik heb sinds augustus 2009 een implanon, buisje onder de huid in mijn arm.
    Nu ging het toen de eerste maanden prima. Tot ik eind februari ongesteld werd, dit ben ik geweest tot 2 weken terug, een half jaar dus onafgebroken ongesteld.
    2 weken terug is het gestopt, maar nu begint het weer.
    Wat kan ik nog doen?

    Reageer
    #2

    ik denk dat je het beste even contact op kan nemen met de huisarts of de gyn als je zo lang bloed verliest kun je ook bloedarmoede krijgen en heb je waarschijnlijk staal tabletten nodig.
    als je steeds ongesteld blijft is er 1 optie lijkt mij en dat is het staafje verwijderen en na denken over eventueel een andere metode voor anticoseptie

    Reageer
    #3

    Ik ben al bij een gyneacoloog geweest, zij wist niet eens wat een implanon was, was niet mijn eigen. Nu wil ik dus weer naar mijn eigen arts toe, maar de dokter wil geen second opinion geven. Vanmiddag moet ik toch weer heen dus nog maar een keer vragen.
    Andere vorm van anticonceptie kan bijna niet meer.
    Heb een mirena gehad, deze is eruit gehaald omdat ik cystes in mijn eileiders kreeg. Pil had ik ook altijd doorbraakbloedingen bij, meerdere soorten geprobeerd.
    Nu dus de implanon, maar ook hier gaat het weer mis.
    Bloedarmoede ben ik op gecontroleerd, dit is niet aan de orde gelukkig.

    Reageer
    #4

    Voor overvloedig vaginaal bloedverlies tijdens de menstruatie is bij meer dan de helft van de vrouwen geen oorzaak te vinden. Waarschijnlijk werken de hormonen oestrogeen en progestageen dan minder regelmatig. Dit komt vooral voor in perioden van hormonale veranderingen zoals in de puberteit en rond de overgang. Maar ook in de jaren daartussen komen hormonale schommelingen voor. Deze kunnen geen kwaad en gaan vaak vanzelf over.

    Lees verder op de website van het Nederlands Huisartsen Genootschap over mogelijke oorzaken en adviezen over overvloedig vaginaal bloedverlies.
    Zie: http://nhg.artsennet.nl/kenniscentrum/k_voorlichting/NHGPatientenbrieven/NHGPatientenbrief/PBU8c.htm

    Reageer
    #5

    kunnen jullie mij helpen
    ik begin een licht bruine vaginale afscheiding te krijgen wat betekent dit? HELP ME

    Reageer
    #6
    Reageer
Reageer op: Veel te lang ongesteld.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief