Kan je zwanger worden van voorvocht?

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi allemaal

  Mijn vraag: ik heb mijn vriend (ex ondertussen) lang niet gezien dus toen wij afgesproken hadden ginge wat zoene en vant een kwam t ander. Toen lagen wij beiden naakt en schuurde hij met zijn penis over mij (drvoor had die wel geplast maar wel 3u tot 4u voor wij begonnen ware) of er sprake was van voorvocht weet ik niet zo zeker (hij beweerde zelf van niet) en zei dat k diegene was die nat was en hij is ook NIET klaargekomen. Dag erna ben ik ongesteld geweest (normaal op tijd gwn)Ik ben nog
  Maagd en kstress egt kei hard ben daarna wel 3 keer ongesteld geweest (dus wij zijn ondertss 4maand verder)maar moet vandaag voor 5de keer daarna ongesteld zijn maar is niet zo en is vreemd want ben altijd regelmatig, is het mogelijk om ongesteld (bloedverlies) te hebben en toch zwanger? Klees rare dinge opt internet!

  Reageer
  #2

  Zo raak je toch echt niet zwanger.
  Je zou onderhand toch al een aardige buik moeten hebben en niet meer ongesteld worden.

  Reageer
  #3

  Ah bedankt om te antwoorden, en ja klopt zou je wel merken aan buik (stressen vr niks dan )maar ook als die zelfs een beetje (voorvocht heeft gehad?is er geenmogelijkheid tog? Want begin eraan te twijfelen nu (wil het gwn weten) en nog een vraagje apart van dit als je vaginale schimmelinfectie hebt kan dit jouw menstruatie belemmeren?

  Reageer
  #4

  Van voorvocht raak je in prinvipe niet zwanger.

  Een schimmelinfectie heeft eigenlijk geen invloed op de menstruatie.
  Je menstruatie kan wel door de stress wat later komen

  Reageer
  #5

  Ah bedankt ! Was gwn een beetje aant stressen wegens rare verhalen en antwoorden opt internet .. Van dat je bloedverlies zou kunnen hebbe ondanks zwangerschap en dat je zwanger kan worden van voorvocht!

  Reageer
Reageer op: Kan je zwanger worden van voorvocht?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief