Kan ik zwanger worden van voorvocht?

  • #1

    Hoi allemaal!!

    Neem alsjeblieft de tijd om dit even te lezen, misschien kan jij me helpen, want ik stress me hier al dagen en nachten aan.

    3 weken geleden hebben mijn vriend en ik seksuele handelingen/activiteiten gedaan in bed. We hadden geen condoom gebruikt en zijn eikel met voorvocht is in mij geweest. Het was in mijn ovulatie periode en nu ben ik al ruim een week te laat met mijn menstruatie. Dit kan opzicht ook komen door de enorme stress die ik elke dag heb wanneer ik eraan denk dat ik zwanger ben, want ik ben nog minderjarig. De laatste keer dat hij een zaadlozing had was 2 dagen voordat we iets deden, zijn er dan nog zaadcellen in zijn voorvocht? Ik heb wel de hele dag het gevoel alsof mijn buik anders voelt en eruitziet als normaal gesproken, maar dan kan goed komen doordat ik er hele tijd aan denkt. Maar kan iemand mij helpen en of heeft iemand hier ervaring mee gehad?! Help!

    Reageer
    #2

    kan iemand mij helpen aub!

     

    Reageer
    #3

    Hoii,

    omdat je je te veel stresst kan het inderdaad zijn dat je menstruatie niet komt in je normale cylclus.

    De kans dat je zwanger raakt van voorvocht is minimaal... zeker als alleen zn eikel in je vagina is geweest. na 2 dagen zitten er in principe geen levende zaadcellen meer in voorvocht of überhaupt in de penis (behalve als hij 2 dagen niet na de wc is geweest) door de urine wordt de plasbuis leeggespoeld en gaan de overige zaadcellen mee. Ik heb het zelfde mee gemaakt en lag elke avond na te denken. De rede dat je buik anders voelt is dat je een stress hormoon aanmaakt die er voor zorgt dat je een wat opgeblazen en rare buik krijgt.

    als ik jou was zou ik gewoon rustig aan doen en wachten tot je weer ongesteld wordt, is dat niet het geval doe dan een testje dan weet je het zeker.

    ik hoop dat dit je misschien een beetje kan helpen

    groetjes...

    Reageer
    #4

     

    HOI! Heb vanochtend een test gedaan en ben niet zwanger! Ben enorm opgelucht, dank je wel voor de reactie xo

    Reageer
Reageer op: Kan ik zwanger worden van voorvocht?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief