Buikpijn, geen seks gehad, wel afgetrokken en gevingerd, zwanger?!

 • #1

  Hallo,

  ik ben op 19 mei bij mijn 15 jaar oude vriend geweest. Ik ben 13 en mijn ouders weten niet dat ik verkering heb. Ik lag bij hem in bed en dat liep uit tot aftrekken en vingeren. Ik heb nog nooit seks met hem gehad. Toen hij klaarkwam wreef hij met zijn hand over zijn sperma en ging daarmee over mijn vagina en vingerde mij. Die nacht had ik superslecht geslapen en ik kan het er ook niet goed over hebben met mijn vriend. Op maandag werd ik op school heel misselijk toen ik er ook vooral aan dacht. In de middag heb ik toen, nog binnen de 72 uur, (ong. 66 uur later) de MAP gehaald. Alles ging toen goed en ik was die vrijdagavond ongesteld al ongesteld. Omdat mijn menstruatie niet helemaal klopt werd ik de 27e weer ongesteld. Afgelopen zaterdag, 4 mei, was het twee weken later. Ik was de was aan het ophangen en ik bukte en al mijn eten kwam omhoog. Ik had het doorgeslikt en een slokje water genomen. In de avond moest ik werken en ik had verschrikkelijke buikpijn. Vandaag elke keer als iemand iets zei over buikpijn, kinderen, vriendjes of zwanger zijn voelde ik het weer. Nu ben ik weer heel erg misselijk en moet ook iedere keer boertjes laten. Ik was wel van 12 t/m 20 april ongesteld geweest en van 27 april t/m 1 mei. Ik ga op 17 mei op vakantie en heb daarom een pilletje die ik drie keer per dag moet slikken zodat ik niet ongesteld ben op vakantie. Mijn moeder is ook nog eens huisarts dus ik kan daar ook niet zo naartoe! Ik zit er verschrikkelijk mee! Ben ik nu zwanger of heb ik gewoon buikpijn omdat ik "zenuwachtig" ben of ik zwanger ben? Ik durf geen test te doen omdat ik doodsbang ben voor de uitslag!

  Groetjes en verschrikkelijk bange, bijna 14 jarig, meisje

  Reactie
  #2

  Beste meisje,
  Ik moet wel zeggen dat je een hele domme vriend hebt die zoiets doet. dat was dus een reële kans om dus zwanger te worden. Ik ben dus stellig van mening dat je met je vriend hierover moet praten. Hij zal ook moeten weten wat een ondoordachte actie voor gevolgen kan hebben en heeft.
  Na het nemen van de MAP kun je misselijk zijn maar dat gaat normaliter na 2 dagen over. De misselijkheid die jij hebt zal waarschijnlijk worden veroorzaakt door de stress die je nu hebt. Overigens is het slecht om braaksel weer terug te slikken.
  Je menstruatie kan dus inderdaad van slag raken door het gebruik van de MAP.
  Ik zou gewoon de volgende menstruatie afwachten.
  Ik zou alleen graag willen weten wat jij voor een pilletje hebt om de menstruatie uit te stellen? En van wie heb je dat gekregen?

  Reactie
  #3

  Geen stress, je hebt een MAP geslikt.
  Pien

  Reactie
  #4

  Ik heb primolut 5mg en dan moet ik er drie per dag. Gekregen van mijn moeder die dokter is.

  Reactie
  #5

  Okay,
  Je hebt ze in ieder geval van een arts. Dan is zo´n moeder toch wel weer handig.
  Overigens zou ik er toch eens over nadenken om er met je moeder over te praten. Ze is huisarts en heeft dat beslist vaker aan de hand gehad. Je bent weliswaar nog jong maar de pil zou een optie kunnen zijn.

  Reactie
  #6

  Heey
  Ik heb ook zo gevoel dat ik zwanger ben maar ik heb het nog niet gedaan ik heb wel meerdere dingem gedaan meg mn vriend maar geen seks ik ben nu meer dan een maand over tijd en ik stress hem compleet help?
  Nog een bang meisje van 15

  Reactie
  #7

  En hoe denk je dat je zwanger geraakt zou kunnen zijn?

  Reactie
  #8

  Hallo allemaal ik ben een meisje van 17 jaar en ik moet even iets kwijt en misschien kunnen jullie me helpen?

  Ik had samen met mijn vriendje afgesproken om dit jaar weer naar Italie te gaan (ik met mijn ouders hij met de zijne). Op 3 augustus heeft hij me gevingerd, ik bij hem afgetrokken maar ik had later op de avond mezelf gevingerd. Ik weet niet zeker of dat hij sperma aan zijn vingers had of was klaargekomen. Hij zegt zelf van niet. 2 dagen later was ik net als gewoonlijk ongesteld. Toen ging ik stoppen met de pil omdat het slikken van de pil steeds werd vergeten en ik het helemaal opnieuw wilde gaan oppakken. 1 september kreeg ik van dat oud roze/ bruin afscheiding niet veel maar een vlekje op het wc papier. Van schrik was ik gelijk weer begonnen met de pil. Ik had 4 september een zwangerschapstest gedaan maar die is negatief. Ik ben bang dat ik de zwangerschapstest te vroeg heb gedaan. Ik ben heel erg bang en heb best veel angst om zwanger te zijn. Ik heb sinds dien ook een zeurderig gevoel in mijn onderbuik. 16 augustus (vandaag) had ik weer van dat oud roze/ bruin afscheiding net zoveel als wat ik toen ook kreeg. Ik moest 10 a 13 september weer ongesteld worden maar dat ben ik niet geworden. Ben ik nu zwanger? Kan het aan de pil liggen? Is het de angst? Is het misschien iets anders?

  Graag een reactie achterlaten want ik ben echt bang dat er iets mis is.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Buikpijn, geen seks gehad, wel afgetrokken en gevingerd, zwanger?!
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief