Zwanger door voorvocht?

  • #1

    Hallo

    Mijn vriend en ik hebben seks gehad zonder condoom, hij is niet in mij klaargekomen. Nu had ik de 23ste ongesteld moeten worden en ik ben het nog steeds niet.

    Ik maak me zorgen over voorvocht, hij zegt hij voordat hij seks met mij had niet was klaargekomen (ik heb namelijk onderzoek gedaan of er een mogelijkheid kan zijn dat je van voorvocht zwanger kan worden, dit is in de meeste gevallen niet zo tenzij de man een zaadlozing een aantal dagen daarvoor heeft gehad) Ook heb ik de 25ste een test gedaan en die gaf aan dat ik niet zwanger ben.

    Alsnog maak ik mij erge zorgen. Misschien ongegrond, maar ik ben mezelf gek aan het maken. Voor een kind zou ik niet kunnen zorgen, maar ik zou ook niet met mezelf kunnen leven als ik een abortus zou plegen..

    Ik hoop dat een van jullie misschien hier ook ervaring mee hebben, of wijze raad..

    Heel erg bedankt alvast!

    Reageer
    #2
    Reageer
    #4

    Als je getest hebt nadat je ongesteld zou moeten worden en de test is negatief, dan kan je ervan uitgaan dat je niet zwanger bent. Je zou de komende dagen nog een test kunnen doen voor de zekerheid. Als je niet zwanger bent, heb je misschien geluk gehad: op die manier vrijen is NIET veilig. De meeste jongens voelen niet precies wanneer ze beginnen met ejaculeren, ook al zeggen ze van wel. Dit kan betekenen dat er toch sperma vrijkomt terwijl hij in je is. Haal de volgende keer een morning afterpil of nog veel beter: weiger op die manier seks te hebben. Jij aan de pil en/of hij een condoom. Anders niet doen.

    Reageer
    #5

    Dankjulliewel voor de snelle reacties, ik had niet verwacht dat er zo snel gereageerd zou worden. Voel me namelijk erg dom over deze hele situatie.

    Ik ben nog niet ongesteld geworden.. Maar hoop dat dit allemaal snel over is. Ik heb geen map gehaald omdat hij totaal niet is klaargekomen, ik heb het namelijk halverwege afgekapt omdat ik het toch te risky vond.

    Over een paar dagen doe ik nog een test, hopen dat die meer zekerheid geeft. Waar ik namelijk bang voor ben is dat ik de test te vroeg heb gedaan. De 23ste moest ik ongesteld worden en de 25ste ('sochtends) heb ik de test gedaan..

    Reageer
    #6

    Hai 'onbekend',
    Voel je niet dom over de hele situatie, het is gebeurd en dit gebeurd zo vaak... Ook ik denk dat je niet zwanger bent hoor! De kans dat je op zo'n manier zwanger raakt is zo goed als te verwaarlozen. Anders zou de wereld echt overbevolkt zijn 😉 Het houd je scherp voor een eventuele volgende keer, toch! Maar euh, waarom ga je niet aan de pil? Of een ander voorbehoedsmiddel? Jullie zijn kennelijk klaar om 'verder' te gaan.

    Groetjes

    Reageer
    #8

    Oei, en geslachtsziektes? SOA's? Al over nagedacht?!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hee Roosje,

    Dankjewel, fijn te horen dat ook jij denkt dat ik niet zwanger ben. 🙂

    Om heel eerlijk te zijn heb ik nooit serieus nagedacht over de pil. Ik ben nu ruim een jaar samen met mijn vriend en hij is mijn eerste sekspartner. Normaal gesproken gebruiken wij altijd een condoom, maar dit keer was die in "the heat of the moment" er niet, waardoor we ook besloten voortijdig te stoppen. Maar ik ga denk ik wel aan de pil, gewoon ook voor mn eigen gemoedsrust!

    Ik voel me wel gerustgesteld dat jullie denken dat het niet zo is. Ik ben namelijk in de laatste jaren van mijn studie waardoor een baby echt een ramp zou zijn..'

    Groetjes

    Reageer
    #10

    Hoi Lana,

    Klopt daar heb ik ook meerdere keren aan gedacht, maar dat is vrijwel uitgesloten. Hij is mijn enige sekspartner en hij heeft zelf geen soa's. Wel heeft hij meerdere sekspartners gehad voor hij mij kende. Maar dat is inmiddels meer dan 3 jaar geleden..

    Reageer
    #11

    En... klinkt onaardig en niet romantisch, maar heeft hij zich laten testen?!

    Reageer
    #12

    Hallooo, ik denk dat het het beste is als je jezelf beschermt, en aan hem vraagt een test te doen. Gratis en anoniem bij de dichtstbijzijnde GGD, en dat jij dat dan ook doet. Als jullie samen willen neuken zonder condoom ben je elkaar van te voren wel iets verschuldigd. Ik lees zo vaak over genitale wratjes en wat al nog meer. En achteraf maar klagen en huilen van 'had ik maar'. Ook ik kom niet aardig over maar wel reëel. Neuken zonder condoom en zonder pil is niet alleen kans op zwangerschap. Maar ik neem aan dat je goed opgelet hebt tijdens bio en maatschappijleer en dat je wel weet wat de risico's zijn?! En wat je kunt oplopen? Als hij echt verliefd op je is en jou vertrouwd, dan doet hij zo'n test. Als je dan zonder testuitslag 'helemaal verliefd' onveilige seks met hem hebt, dan is dat helemaal jouw eigen risico! Genitale wratten kom je nooit meer van af. Herpes (koortslip) kan ook overgedragen worden van mond naar vagina (beffen). Virus is hetzelfde, wordt alleen anders genoemd. Meis, pas op jezelf en je eigen lichaam!

    Liefs

    Reageer
    #13

    Hee Josée en Luna,

    Jullie hebben helemaal gelijk. Ik ga het er zeker met hem over hebben, het zekere voor het onzekere nemen. Hopelijk ben ik gewoon binnenkort ongesteld en is het allemaal over!

    Reageer
    #14

    Houd je ons op de hoogte?!

    Groetjes

    Reageer
    #15

    Hee Josée,

    Natuurlijk ga ik zeker doen. Is ook een uitlaadklep voor mij. Ik wil natuurlijk niet heel mn omgeving opschudden door iets wat misschien helemaal niet zo is.

    Ik weet dat mn vriend altijd seks gehad heeft met condoom bij vorige vriendinnen. Dus de kans is nihil dat hij een soa heeft 🙂 Maar ik ga zeker vragen of hij een soatest zou willen doen!

    Liefs

    Reageer
Reageer op: Zwanger door voorvocht?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief