veiligheid van een condoom

  • #1

    Hallo,
    1 dag voor mijn menstruatie hebben we een condoom gebruikt. Hij is hier niet in klaargekomen en de condoom is niet gescheurd of afgegleden, kan ik hier zwanger van raken? Ik heb een cyclus van 29 dagen, dus volgens mijn berekeningen kan het niet, maar ik wil het zeker weten.
    Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Je hebt een condoom gebruikt, hij is niet klaar gekomen in de condoom, hij is niet gescheurd of afgeleden...Nou volgens mij kun je er dan wel van uit gaan dat je niet zwanger bent want in een condoom zit ook nog eens zaad dodende middellen, dus nee ik denk niet dat je zwanger bent.
    Groetjes stefani

    Reageer
    #3

    dank je voor je reactie. Ik heb na mijn menstruatie ovulatietesten gebruikt, in de veronderstelling dat ik alleen een positieve test zou krijgen als ik nog niet zwanger zou zijn. 18 dagen na de eerste dag van mijn menstruatie had ik een positieve ovulatietest, en op de 20e dag weer een negatieve test. Dus, dat moet betekenen dat er een ei gesprongen is en ik niet zwanger ben.

    Reageer
    #4

    je hebt getest op dag 18 met een positieve test en dag 20 een negatieve test, dat kan zeggen dat je de 18e of de 19e een eisprong hebt gehad.
    Ook heb je veilige sex gehad dus de kans dat je zwanger bent blijft voor mij heel klein Maar ben geen dokter!!!..

    Zelf heb ik nooit een ovulatie test gebruikt dus kan je daar over niet veel vertellen maar zeg alleen wat ik denk..

    Hoop dat je hier toch wat aan hebt.
    Groetjes stefanie

    Reageer
Reageer op: veiligheid van een condoom


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief