zwanger

  • #1

    Hallo,
    Ik ben pas door mijn vriend voor het eerst gevingerd en ik heb hem afgetrokken. Hij is niet helemaal klaargekomen volgens mij, maar er zat wel voorvocht op mijn handen. Volgens mij heb ik hem een hand gegeven en is die daarna met die hand weer verder gegaan bij mij. Is de kans dat ik zwanger ben nou groot of niet? Help x

    Reageer
    #2

    Hallo BlaBla,

    De kans is, zoals je de situatie nu beschrijft, heeeeeeeeeeeeel klein dat je zwanger bent. Als zijn voorvocht (waar spermacellen in kunnen zitten) eerst op jouw hand heeft gezeten en daarna nog heel misschien op zijn hand is gekomen, dan overleven deze cellen dat niet.
    Ik ga er dan wel van uit dat je geen penis-in-vagina contact hebt gehad zonder condoom...

    Ik weet niet hoe oud je bent en of je al ongesteld wordt? Maar wacht je ongesteldheid af en mocht je overtijd raken, doe dan een test. Maar ik acht de kans echt heeeeeeeeeeel klein hoor!

    Reageer
    #3

    Ik vind dit een goede vraag van Blabla. En het antwoord van Zonnetje is juist: er is een kleine kans op een zwangerschap.

    Maar als je blijkbaar twijfelt (en terecht!) aan de veiligheid van jouw seksuele handelen, waarom bedenk je je dat dan niet vooraf, zodat je risicovol gedrag kunt voorkomen.

    Ik hoop dat je ervan geleerd hebt.

    Reageer
Reageer op: zwanger


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief