Help wat moet ik doen !!!

  • #1

    Ik ben van de week met mijn vriend naar bed geweest en is klaar gekomen in mij maar ik slik te pil niet, na een half uur later ben ik ongesteld geworden te minste dat dacht ik want ben het maar 1 dag geweest en het is nu gestopt.

    Ik heb gisteren ook een test gedaan maar die zei dat ik niet zwanger ben. Heb ik misschien me test te vroeg gedaan? En ik heb het ook van de kruitvat merk gedaan.
    Ik ben echt moe en me buik voelt als of ik spierpijn heb dus geen ongesteldheids buikpijn.
    Wat moet ik nu doen?

    Reageer
    #2

    Hoi Delfina,

    Als je van de week met je vriend onveilig hebt gevreeën en je zou zwanger zijn, kun je dat nu nog helemaal niet merken. De kans is er wel, maar een test kun je pas doen 2 weken na onveilige sex en als je minstens 1 dag overtijd bent.

    Zoals ik het nu lees, lijkt het er meer op dat je tijdens het vrijen een lichte beschadiging aan je baarmoedermond hebt opgelopen. Daar hoef je tijdens het vrijen niets of niet veel van te merken, maar naderhand zie je dan wat bloedverlies (zoals jij beschrijft 1 dag ongesteld) en vaak blijft er dan een poosje een zeurende onderbuik-pijn bij.
    Jaren geleden heb ik hetzelfde gehad. Eén bezoek aan de gynaecoloog en het was verholpen gelukkig. Want ik had het uiteindelijk regelmatig na een flinke vrijpartij en dat was geen pretje.

    Wil je graag zwanger worden? Omdat je de pil niet slikt en onveilig vrijt? Als dat wel zo is, wens ik je veel succes... als je liever niet zwanger zou willen zijn, wil ik je wel aanraden om veilig te gaan vrijen hoor!! (wil niet als een wijsneus overkomen....maar zeg het toch maar even).

    Reageer
    #3
    Reageer
Reageer op: Help wat moet ik doen !!!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief