ervaring: bekkeninstabiliteit, zware baby, inleide

 • #1

  Hallo allemaal,

  Ik ben op zoek naar ervaringsverhalen die te maken hebben of lijken op mijn situatie.

  Ik ben nu 27 weken zwanger van mijn vierde kind en heb sinds 13 weken bekkenklachten die inmiddels verergert zijn tot bekkeninstabiliteit.
  Mijn kinderen worden blijkbaar elke zwangerschap zwaarder: 1e 7,5 pond, 2e 8,5 pond en 3e 9,5 pond. De kans dat deze nog zwaarder wordt is reeel aanwezig. Door de combinatie van mijn bekken, zware kinderen en het feit dat ze alle drie een moeizame schouderontwikkeling hadden (blijven hangen door brede schouders) overwegen we om met 38 weken de bevalling in te leiden.
  Ik ben benieuwd of jullie met een van deze dingen of een combi hiervan ervaringen hebben en lees daar graag van alles over terug.

  Als jullie nog vragen hebben dan hoor ik het wel.

  Groeten van Maylin

  Reactie
  #2

  Wat is precies je vraag? En trouwens, is er nooit zwangerschaps diabetes gediagnosticeerd? Bij zwangerschapssuiker worden kinderen vaak extra zwaar namelijk.

  Reactie
  #3

  Hoi Els,

  Nee, ik heb geen zwangerschapssuiker. Mijn jongste zoon is na zijn geboorte getest omdat hij boven de 9 pond zat en er is toen niks gevonden. Vorige week ben ik getest en ook bij mij is niks gevonden.

  Tja, een directe vraag is het niet. Ik ben vooral op zoek naar ervaringen. De kans zit erin dat ik ingeleidt wordt met 38 weken. Hoe verloopt dit meestal? Ben je dan nog een week bezig of gaat het allemaal sneller? Ik vond het erg pittig en pijnlijk om met bekkenpijn te bevallen van een zoon van 9,5 pond en ben nu dan ook weer erg bang voor de pijn. Wachten totdat het spontaan op gang komt vindt ik ook eng, omdat ik erg bang ben dat het kind dan zeker nog zwaarder zal zijn. Met 36 weken gaat wel alles uitvoerig gecontroleerd worden. Een keizersnede zit ik liever ook niet op te wachten. Ik wil graag borstvoeding geven en dat liep bij mij ook niet soepel bij de vorige. Ik wil dus graag de baby meteen op mijn buik en dat gaat weer niet bij een keizersnede. Het kan dan wel mijn 4e bevalling zijn, maar ik wordt alleen maar meer onzeker. Zo was ik niet bij de eerste.

  Ik ben benieuwd naar je reactie en die van anderen.

  Groetjes Monique

  Reactie
  #4

  Inderdaad en goed idee om de baby eerder te laten komen.
  als je wordt ingeleid, proberen ze het eerst normaal, dus loswoelen en gel, komt het niet opgang, dan ga je aan het infuus om de weeen op te wekken , dan loop je geen dagen door, maar komt de bevalling wel op gang.
  veel sterkte, probeer niet te stressen.
  goede zwangerschap verder en een gezond kindje.
  Brenda

  Reactie
Reageer op: ervaring: bekkeninstabiliteit, zware baby, inleide
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief