bekken instabilitijd

Online ZorgZus
 • #1

  Mijn vrouw is 5 mnd zwanger en heeft last van bekken instabilitijd,
  Nou moet ze veel plassen vooral nacht,s maar kan moeilijk uit bed komen
  En trap lopen gaat ook haast niet . Is het raar als ik tegen haar zeg dat ze anders maar een luier moet dragen dan hoeft ze er ook nacht,s niet uit! En kan ze ochtend gewoon douchen kan ik dit voorstellen aan haar of komt dat raar over wie heeft er hier ervaring mee al vast bedankt

  Reageer
  #2

  echt een mannenoplossing : - ) gewoon praktisch.
  maar ik denk niet dat ze dat prettig vindt, misschien kunnen jullie een postoel in de slaapkamer zetten? Huren bij de thuiszorg winkel.
  wordt ze goed begeleid door de verloskundige?
  Sterkte Brenda

  Reageer
  #3

  ja hoor ze wordt goed inde gaten gehouden door de gynecoloog inmiddels hebben we een oplossing gevonden voor het probleem en nu ze fhysiotherpaie heeft gaan sommige dingen op de betere dagen alweer wat makkelijker

  Reageer
  #4

  Hoi,

  Ik heb ook veel last van bekkeninstabiliteit en ik weet ook hoe pijnlijk het is om uit bed te komen.
  Een luier zou een oplossing kunnen zijn, maar kan me ook voorstellen dat het niet lekker voelt. Een postoel is inderdaad nog niet zo'n slecht idee.

  Omdat ik zoveel last had heb ik het bed al heel vroeg op klossen gezet, zodat het in en uitstappen beter ging. Trappen lopen daar kom ik helaas niet onderuit, maar steun wel goed op de leuning en de traptreden. Ik heb cesartherapie voor mijn rug en bekken, maar goed daar begin je meestal pas mee wanneer de kwalen er al zijn. De oefeningen die je krijgt kunnen de kwalen verzachten maar weggaan doen ze beslist niet. Hoe moeilijk het ook is voor je vrouw, ze zal gewoon haar tempo moeten volgen en nog even door de zure appel heen moeten bijten.

  Wens je vrouw succes met de laatste loodjes. (en natuurlijk jij ook)

  Groetjes
  Claudia

  Reageer
Reageer op: bekken instabilitijd
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief