Striemen

 • #1

  Ik heb vannacht op de bank geslapen omdat mijn partner af en toe hoest. Ik ben 40 weken zwanger en bang voor Corona. Ik sliep met mijn badjas aan. Niet echt lekker geslapen. Bij wakker worden had ik wat striemen door de badjas maar ook een best wel rode op mijn buik. Blijkbaar heeft mijn badjas daar tussen knel gezeten. Kan dat kwaad voor de baby. Bloed toevoer placenta ea? Ik stuur een foto mee

  Reactie
  #2
  Reactie
  #3

  Dat maakt voor de baby helemaal niets uit.
  Je bent bang voor corona en omdat je partner hoest slaap je op de bank? Waarom? Hij komt de rest van de dag ook niet dicht bij je in de buurt?

  Reactie
  #4

  Fijn dat het geen kwaad kan voor de baby. Mijn man werkt. Hij had ook nergens last van. Toen we naar bed gingen zei hij dat hij het wat warm had en hebben we zijn temp gemeten 36,6. Niet bijzonder hoog maar voor zijn doen wel hoger dan normaal (hij zit meestal wel onder de 36). Hij denkt dat het komt doordat hij is gaan sporten en daardoor heeft hij nu ook wat spierpijn. Hij had nog geen hoest maar toen ik hem vannacht hoorde kuchen voelde het niet fijn om ernaast te blijven liggen. Vanochtend was zijn temp 36,4. Hij heeft verder niks gemerkt van het kuchen en heeft vandaag ook niet meer gehoest. Testen is bijna geen optie in de buurt(in ieder geval tot zaterdag is nergens plek )

  Reactie
  #5

  Zojuist gesproken en hij heeft een kriebeltje in zijn keel. Hij voelt zich verder niet slechter. Hij gaat voor de zekerheid maar een test doen

  Reactie
  #6

  Niet te druk maken denk ik

  Reactie
  #7

  Lastig peilen. Zeker nu ik elk moment kan bevallen vind ik het heel lastig. In ieder geval nog steeds 36,6 en klachten zijn niet verergerd. Zondag wordt hij getest. Eerder kon niet. Tot die tijd 1,5 meter afstand in huis en apart slapen.

  Reactie
  #8

  hij heeft de nacht ervoor trouwens wel een maagzuur aanval gehad waarvoor hij rennies heeft ingenomen. Misschien is dat een oorzaak voor de kriebel in zijn keel.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Dat likt me dus wel voor de hand liggen. en dan ook het hoesten

  Reactie
  #10

  Helaas toch een verstopte neus erbij. De kriebel is weg en is nu een schrale keel. Zondag mag hij testen en daarna weten we meer. Tot die tijd houden we zoveel mogelijk afstand en slapen we apart.

  Reactie
Reageer op: Striemen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief