Vroege symptomen of niet?

 • #1

  Hee,

  Ik heb afgelopen weken meerdere keren onveilig seks gehad. Ook is hij een aantal keer in mij klaargekomen. Op dat moment was alles zo goed en fijn, dat ik het niet eens erg vond dat hij dat deed. Ik dacht niet aan de consequenties. Ik heb daarna wel gelijk de morning-afterpil ingenomen. De anticonceptie pil had ik aangevraagd bij m’n huisarts maar het duurde nog een tijdje totdat ik deze zou ontvangen. Dus in de tussentijd slikte ik de MA.

  Sinds die keren met hem, heb ik last van bepaalde klachten. Ik had namelijk de eerste paar dagen opeens vreetbuien. Ik kreeg trek in letterlijk ALLES wat ik tegenkwam. Nu heb ik dat een beetje onder controle. Maar heb ik last van vermoeidheid, ik moet veel vaker plassen, ik kreeg steeds onverwachts hevige pijn in mijn onderbuik. Ook heb ik diaree.

  Mijn pijn in de onderbuik is het allerergst van allemaal. Ik krijg onverwachts hevige pijn. Het voelt echt als krampen of een samentrekking ofzo. Het zijn ook geen menstruatie krampen want die voelen heel anders aan. De pijn is echt erg. Ik heb dit nog nooot eerder gevoeld. Na een minuutje of 3 is het ongeveer voorbij. Het gebeurt echt vaak op een dag. Ook spelen hartkloppingen daar ook een rol in.

  Daarnaast moet ik deze maand nog ongesteld worden. Misschien moet ik er inderdaad op wachten, maar ik heb er echt erg last van. Ik kan er gewoon niet meer op wachten, heb gewoon hulp of advies nodig. Ook heb ik een onregelmatige menstruatie. Vorige maand werd ik rond de 22e dus ik verwacht het deze maand ook rond de 20e. Zo niet dan weet ik genoeg.

  Ook heb ik me getest op zwangerschap maar kwam er negatief uit. Ik heb niet zoveel verstand m.b.t zwangerschap maar wat zijn dit? Zijn het vroege zwangerschap symptomen? Ik vertelde mijn vriendin over de pijn en ze zei dat ik moet uitkijken en het misschien een miskraam kan zijn. Zelf denk ik dat dit vroege symptomen zijn of ik last van een schijnzwangerschap heb. Ik weet het allemaal niet meer. Er gaat van alles door mijn hoofd.

  Wat is het beste wat ik kan doen en wat denken jullie? Weten jullie wat dit is of denken jullie het te weten? Elk antwoord waardeer ik echt.

  Ik hoor graag van jullie.

  Reactie
  #2

  Wanneer heb je de MAP genomen? 1 x of meerdere keren?

  Reactie
  #3

  Ik heb de MA meerdere keren ingenomen, nadat ik onveilig seks heb gehad.

  Ik hoop dat je mij verder kan helpen.

  Reactie
  #4

  Dat is niet zo verstandig. Daar is de MAP niet voor bedoeld. Je hormoonstelsel is van slag, dan kun je wel klachten krijgen. Ga met de klachten naar de huisarts

  Reactie
  #5

  Ja je hebt gelijk, het was ook niet zo slim van mij. Maar het zijn dus geen vroege zwangerschap symptomen?

  Reactie
  #6

  Nee, eigenlijk niet

  Reactie
  #7

  Maar je kunt naar de huisarts gaan en een bloedtest laten doen.

  Reactie
  #8

  Isgoed dankuwel! Zal ik doen. Ik heb nu ook last van bloedingen. Het is geen menstruatie maar het is echt anders. Ik begin me nu wel echt zorgen te maken 🙁

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Dat kan ook een gevolg van de MAP zijn

  Reactie
Reageer op: Vroege symptomen of niet?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief