Onveilige seks

Online ZorgZus
 • #1

  Ik heb laatst seks gehad, ik heb m'n piemel erin gedaan maar ruim voordat ik klaarkwam ging ik er al uit, ben verder niet klaargekomen, kan ze zwanger zijn door voorvocht bijv of niet, ze gebruikt geen pil ofzo

  Reageer
  #2

  Zo zal ze niet zwanger raken

  Reageer
  #3

  Hallo,

  ik heb vorige week donderdag onveilig seks gehad de dag daarna had ik de map in genomen was ongeveer 18 uurtjes later ik heb de ella one gebruikt me vriend was niet in me klaargekomen voor dat hij kwam trokte hij het eruit. En ik was die dag onvruchtbaar.

  Morgen kan ik ongesteld raken maar ik me zorgen of ik miss zwanger kan raken

  Reageer
  #4

  Ik denk dat de kans om zo zwanger te raken toch wel heel erg klein is

  Reageer
  #5

  Hallo

  owh uhkay want gisteren voelde ik me misselijk en kreeg menstruatiepijn maar miss komt het ook door de stress ofso.

  Reageer
  #6

  Nog een vraagje kan je ook zwanger worden na de dag van je ovulatie?

   

  Reageer
  #7

  Dat zou best kunnen

  Reageer
  #8

  Dat zou kunnen

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Goedemiddag,

  op 6 juli in de middag had ik onveilig seks met m’n vriendin. Ze was nog maagd en had achteraf bloeding daardoor gekregen. Daarbij was ik ook niet klaargekomen (voorvocht wel aanwezig) en een aantal keren was ik ook naar de wc geweest om te plassen voordat we seks hadden.

  Op 7 juli in de ochtend nam ze de morning after pil. (Norlevo - Binnen 17 uur na seks) Datzelfde dag had ze hoofdpijn en was ze een beetje misselijk. Volgens haar zou de ovulatie op 9 of 10 juli zijn. (Haar cyclusdagen zijn  26).Twijfel...

  Ze gaf mij de schuld omdat ik onverantwoord bezig was en hierdoor loopt onze relatie een risico. Dit had ik ook echt absoluut niet bewust gedaan. Dat terwijl ik zeker weet dat ik niet in haar ben klaargekomen en al halverwege stopte voordat ik een climax aanvoelde.

  Tot nu had ze verder wat enkele klachten over hoofdpijn en vermoeidheid, dat is nu wel over. En sinds 14 juli begint ze nu ook vaker steken te voelen in haar onderbuik, zelfde als pijn in de darmen volgens haar. Daardoor is ze nu ook wat aan het bloeden. Kleur is wat bruin en rood. En volgens haar heeft ze dit eerder meegemaakt naar aanloop van haar menstruatie.

  Onze twijfel en angst is of dit hier gaat om een innestelingsbloeding, dat er toch sprake kan zijn van zwangerschap of echt toch de uitstel van haar ovulatie en bijwerking van de morning afterpil waardoor ze tussentijd nu aan het bloeden is? Of dat haar menstruatie toch eerder kan komen nu. Verwachte menstruatie is trouwens 22-23 juli 2020

  gr., Rens

  Reageer
  #10

  Het kan een bloeding zijn die door de MAP wordt veroorzaakt of idd de aankomende menstruatie omdat ze die klachten vaker heeft. Zonder zaadlozing wordt het toch wel moeilijk om zwanger te raken.

  Reageer
  #11

  Nogal makkelijk om jou de schuld te geven.... Als je vriendin niet zwanger wil worden, moet ze geen seks hebben zonder voorbehoedsmiddel. Dat vind ik haar eigen verantwoordelijkheid!

  Reageer
  #12

  Ik hoop dat het door de MAP komt idd.

  Het is alleen dat we meer geschrokken waren van de kleur van haar bloeding. Omdat het ook hetzelfde is als een innestelingsbloeding na het onderzocht te hebben. Alhoewel het schijnt dat bij innesteling de bloeding wat lichter en minder zou moeten zijn. Hier was er sprake van een bloeding wat erg volgens haar leek op die van een menstruatie. En ook of we goed hadden gehandeld ivm haar menstruatiedagen. We twijfelen en zijn bang..wat we eigenlijk niet moeten doen.

  gr., Rens

   

  Reageer
  #13

  Dag Suzan,

  Ik en mn vriendin zijn beide verantwoordelijk.

  Het was onze eerste keer samen en zij was nog maagd..de spanning en lust zijn dan wel degelijk aanwezig. Maar we zijn meteen ermee gekapt zonder orgasmes of zaadlozing.

  Het is alleen dat we nu kampen met onduidelijkheid en twijfels over de bijwerkingen en effectiviteit van de MAP. Haar hormoonstelsel is flink aangetast en ze is bang erdoor. Heel veel emoties.

  Onze schuld en dat accepteren we. De MAP gaan we nooit meer gebruiken!

  gr., Rens

  Reageer
  #14

  Hey,

  Ik snap dat jullie geschrokken zijn hoor.

  En wat je schrijft over spanning en lust is eigenlijk wat ik bedoel dat je als vrouw er niet van uit mag gaan dat je partner in het heetst van de strijd op tijd terug kan trekken.  Dan kan je beter zorgen dat je zelf de pil of iets anders gebruikt, dan is het niet erg als het een keer niet op tijd zou lukken.

  Groetjes Suzan

  Reageer
Reageer op: Onveilige seks
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief