Desinfect op mond gehad

  • #1

    Allereerst, probeer mij niet te veroordelen voor deze achterlijke situatie en vraag...

    Ik ben niet immuun voor toxo en nadat ik mijn kat had geaaid en mijn vingers tegen mijn lippen aanhield, rook ik een onaangename poeplucht. Ik denk dus dat mijn kat vlak ervoor naar zijn bak is gegaan. Ondanks dat we iedere dag schoonmaken en hij niet buitenkomt, was ik erg in paniek. Dus ik heel hardnekkig mijn handen en mond gewassen met zeep. Maar ik sloeg door en toen ging ik met desinfectie gel van de kruidvat aan de slag. Dit heb ik voor mijn handen gebruikt en tegen mijn lippen gedept (ook aan binnenkant lippen). En toen heb ik dat alles weer direct afgespoeld aan/in mijn mond en mijn mond nog met water gespoeld. Ik heb het volgens mij niet ingeslikt, maar mijn lippen prikten wel. En nu ben ik dus bang dat ik het helemaal verpest heb. Ik ben 27 weken zwanger, heb ik er nu voor gezorgd dat mijn kindje gevaar loopt????

    Reageer
    #2

    Dat zal allemaal niet zo'n vaart lopen. Je bent zwanger en de baby kan wel wat hebben.

    Reageer
    #3

    hi John, dank dat je hierop wilt reageren. Het is dus niet schadelijk als ik nieuwe gel met desinfectance tegen binnen en buitenkant vd lippen heb gesmeerd? Ik heb het niet geproefd verder maar het prikte gewoon heel erg en toen dacht ik pas: shit, het kan ook intrekken. Desinfectie alcohol percentage is zo hoog, 70% of zo, lijkt me een enorme stoot alcohol voor zoโ€™n kleine ๐Ÿ™ vandaar dat ik het heel erg slecht kan relativeren ๐Ÿ™ denk jij echt dat dit niet bij de baby terechtkomt?

    Reageer
    #4

    Dat heb je toch allemaal niet binnengekregen...Je hebt het flesje toch niet leeggedronken...

    Reageer
    #5

    nee dat klopt, ik proefde het verder ook niet, mijn lippen tintelden gewoon flink eventjes dus ik dacht misschien door het in de huid trekken het alsnog bij de baby kon komen... maar wss overdrijf ik dus?

    Reageer
    #6

    Dat is inderdaad wel heel erg ver gezocht

    Reageer
Reageer op: Desinfect op mond gehad


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief