Zwanger en stress

  • #1

    Ik ben net zwanger. Ik probeer er van te genieten, maar ik heb mijn eerste zwangerschap een miskraam gehad. Nu kan ik er niet van genieten en heb ik best stress en angst dat het weer fout gaat. Ook om andere dingen heb ik stress. En nu heb ik weer stress van de stress omdat ik bang ben dat ik een miskraam krijg van mijn spanningen. Het is een cirkel.. Moet ik me zorgen maken? Is de kans op een 2e miskraam groter omdat ik het al een keer heb gehad? Mijn gevoel zegt steeds dat ik het ga verliezen.. Wat moet ik doen..

    Reageer
    #2

    Nou heb je angst voor de angst...
    Probeer er zo min mogelijk over na te denken. Zoek afleiding..

    Reageer
    #3

    Heeft dat effect op de baby??

    Reageer
    #4

    Het zal zeker effect kunnen hebben op je zwangerschap

    Reageer
    #5

    In wat voor een opzicht, miskraam? Ik kan er niets aan doen.. Ik vond een miskraam behoorlijk traumatisch. Ik kan het niet super makkelijk loslaten. En dat het dus wel degelijk wat met deze zwangerschap kan doen baart me dan ook zorgen..  Wat kan ik het beste doen?

    Reageer
    #6

    Dit kun je het beste bespreken met je verloskundige

    Reageer
Reageer op: Zwanger en stress


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief