Heb ik een miskraam gehad???

  • #1

    2 maanden geleden heb ik tijdens mijn menstruatie een stukje "vlees" in mijn onderbroek gevonden.. het zag er uit als een stukje vlees met daaraan een lang smal stukje vlees van ongeveer 2cm en aan het einde weer een klein hombje vlees.. het was bloedvrij en na mijn vondst kreeg ik wat extra bloedverlies maar niet extreem veel.. die avond heb ik een zwangerschapstest gedaan en die was negatief. Ik ben met een foto van mijn vondst naar de huisarts gegaan en hij vertelde mij dat het geen embryo geweest kan zijn omdat de zwangerschapstest negatief was. Ik vroeg hem of het niet zo kon zijn dat de eventuele baby al een tijdje overleden kon zijn en dat de test daarom negatief was.. dit kon volgens hem niet omdat het vleesachtige wat ik gevonden had er te vers en niet als "dood vlees" uit zag voor iets dat al een aantal dagen niet meer leefde..
    Ook slik ik de pil heel netjes en is het volgens mijn huisarts onmogelijk om tijdens pilgebruik zwanger te kunnen worden.(ik heb tijdens mijn pilgebruik nooit ziek geweest en ben hem nog nooit vergeten)
    Ook heb ik een inwendig onderzoek gehad en daar was niets op te zien (alles zag er schoon uit van binnen dus geen poliepen etc.) maar wat het dan wél geweest kon zijn wist mijn huisarts niet..
    De menstuatie die volgde kwam een dag eerder dan ik normaal heb en was erg extreem.. zo extreem heb ik hem sinds dat ik de pil slik nog nooit gehad.. ook had ik tijdens die menstuatie enorm veel last van mijn rug.
    Ik hoop dat iemand die dit leest mijn vondst eventueel door mijn omschrijving herkend en eventueel weet wat het geweest kan zijn..
    Alvast bedankt voor een eventuele reactie!!!

    Reageer
    #2

    [blockquote]BBCode you used is not allowed.[/blockquote]
    Dat is de foto van het geen wat ik hierboven omschreef.

    Bijlagen:
    Reageer
    #3

    Je huisarts heeft helemaal gelijk.
    Dat was dus een stukje baarmoederslijmvlies. Het baarmoederslijmvlies laat namelijk los bij de menstruatie. En soms komt er een stukje heel naar buiten

    Reageer
Reageer op: Heb ik een miskraam gehad???


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief