Ben ik zwanger?

 • #1

  Hai,

  Ik ben 20 jaar en ik ben bang voor een zwangerschap.

  Ik slik al jaren de pil, en vergeet hem bijna nooit. Heb nog niet zo lang een vriend en in die tijd ben ik de pil ook nog nooit vergeten, soms wel later dan het '' normale''tijdstip dat ik hem slik en ik slik de pil ook soms een maand door.

  Verder hou ik me netjes aan de regels, maar ik heb het idee dat ik  ''zwangerschapssymptomen''begin te krijgen zoals pijn in me onderbuik en soms kramp of steek en ik ben snel moe (was ik eerst ook kan dat ik nu denk dat ik nog sneller moe ben). Er zijn nog wat kleine dingen maar denk niet dat dat hier van toepassing voor is.

  Ik en me vriend gebruiken soms een condoom maar vaak ook niet.

  Heb al een paar keer een zwangerschapstest gedaan een paar weken/maanden geleden en daar kwam niks uit. De laatste test was recent en die werkte niet en heb niet veel geld om steeds een test te halen dus ik wil zeker weten of het nodig is.

   

  Reactie
  #2
  1. Toevoeging : soms ook veel pijn in onderbuik/vagina bij plassen.
  Reactie
  #3

  Ik ben nu maand gestopt met de pil om dat me vriend en ik bezig zijn om kindje te krijgen ik zelf heb wel last van pijnlijke borsten en soms steek in Me zij of hoofdpijn heeft iemand tips voor mij wat ik kan doen 

  Reactie
Reageer op: Ben ik zwanger?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief