ben ik zwanger?

 • #1

  Hallo, ik slik de pil en heb regelmatig seks met mn vriend zonder condoom. Ik ben eigenlijk altijd heel stipt met de pil en nog nooit eentje vergeten. Maar de laatste tijd heb ik steeds klachten van buikpijn, en laatste tijd ook heel misselijk. Dan voel ik me een paar dagen lang continu misselijk, maar niet tot braken toe. Ik weet dat het heel onwaarschijnlijk is dat het toch kan, maar heb even die bevestiging nodig. Kan ik zwanger zijn?

  Reactie
  #2

  Als je bevestiging nodig hebt, dan moet je een zwangerschapstest doen. Niet het op een forum vragen, we kunnen niet in je baarmoeder kijken.

  Reactie
  #3

  Als je de pil goed gebruikt, is die kans toch wel heel erg klein, of eigenlijk nihil.

  Reactie
  #4

  Wat dacht je van klachten door het pilgebruik?

  Reactie
  #5

  Als ik een test doe en die is negatief, is dat dan voldoende bewijs om idee zwangerschap los te laten? Of kan het alsnog

  Reactie
  #6

  dan is het niet erg waarschijnkijk dat je alsnog zwanger bent, als je de test goed hebt gebruikt en op het juiste tijdstip.

  Reactie
  #7

  en als ik er een maand later mijn bloeding heb gehad maar toch nog een test doe die negatief is, dan wel 100% uitsluitsel ?

  Reactie
  #8

  Dan ben je niet zwanger

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: ben ik zwanger?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief