Zwanger?

  • #1

    Ik heb vanochten rond 6:30 een zwangerschapstest gedaan. Na 2 minuten kon ik het resultaat aflezen en ik zag een duidelijk minteken zonder nog een ander lijntje, dus niet zwanger. Ik ben daarna weer in slaap gevallen maar nu zit het resultaatvenster er een beetje anders uit: aan de linkerkant ontstond een heel dun streepje wat onderdeel van het plusstreepje zou moeten zijn, maar de rest van het plusteken was niet verschenen.Kan ik toch zwanger zijn, want dan zou deze wijziging dus lang nadat ik het eerste resultaat had afgelezen moeten gebeuren, en de bijsluiter zegt dat je alles wat na 10 minuten wijzigt kan negeren.

    Reageer
    #2

    Alles wat je ziet na 10 minuten is inderdaad te negeren.

    Reageer
    #3

    Maar hoe kan die test dan later toch positief worden?

    Reageer
    #4

    Dat is niet van belang. Er staat duidelijk in de bijsluiter aangegeven dat alleen wat de eerste minuten te zien is, gebruikt kan worden. Door indrogen van de urine kan er verkleuring optreden.

    Reageer
Reageer op: Zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief