kan je zwanger raken door sperma dat via je kontgat naar vagina ga

 • #1

  Ik heb met mijn vriend anale seks gehad en hij is net klaar gekomen nadat hij zijn geslachtsdeel uit mijn kontgat heeft gehaald. Nu is mijn vraag: kan ik zwanger raken door sperma dat via de achterkant naar beneden "loopt" dus naar de vagina en dan zwanger raak? Want ik voelde en hij zei ook dat er sperma kwam op mijn kont gat.

  Ik ben een paar uur ervoor ongesteld geworden. Plus we hebben de boel maar een beetje slordig droog geveegd, dus niet gedoucht..

  Reactie
  #2

  Als je ongesteld bent kun je niet zwanger raken.

  Reactie
  #3

  Hoi, bedankt voor het reageren! Dus wordt het sperma eigenlijk afgebroken dan of hoe zit dat helemaal? Is er dus 0% kans dat ik zwanger kan zijn?

  Reactie
  #4

  Sperma wordt niet afgebroken, maar je baarmoederslijmvlies.
  Er is geen eicel beschikbaar om bevrucht te worden. Daarnaast zou er geen innesteling kunnen plaatsvinden omdat er te weinig of geen goed baarmoederslijmvlies aanwezig is door de menstruatie.

  Reactie
  #5

  Oke heel erg bedankt! Komt dit er dan ook op neer dat als ik de volgende keer zou gaan vrijen zonder enige voorbehoedsmiddel (dit is natuurlijk heel stom als je niet zwanger wilt raken dus dat zou ik sowieso al niet doen, maar stek de condoom klapt) tijdens mijn menstruatie ik dan niet zwanger raak? Of hoe groot is de kans dat dit wel/niet gebeurd?

  Reactie
  #6

  Tijdens de menstruatie kun je niet zwanger raken. Zolang de bloedingen aanhouden althans. Op het einde van de menstruatie moet je wel wat voorzichtiger zijn.

  Reactie
  #7

  Jaa het was op dat moment wel aan het bloeden, kan het zijn dat je ipv zwangerschao menstruatie bedoeld, of lees ik ergens overheen?

  Groetjes

  Reactie
  #8

  Dat moet natuurlijk menstruatie zijn..... zal het even aanpassen...

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ohh haha! Nou toch bedankt in ieder geval! Ik heb ook research gedaan op internet naar aanleiding van wat je zei (menstruatie en zwanger raken) en de kans is vrij klein, de kans is er dus nog wel.. Maar klein genoeg hopelijk. Ik hoop dat ik niet zwanger raak, hier ben ik namelijk nog te jong voor.

  Reactie
  #10

  Informatie op internet is niet altijd even betrouwbaar....

  Reactie
  #11

  Dus je kan eigenlijk 100% vast stellen dat ik niet zwanger ben? Sorry wil er gewoon zeker van zijn..

  Reactie
  #12

  Nogmaals: tijdens de menstruatie kun je niet zwanger raken. Alleen op het einde van de menstruatie moet je daar voorzichtig mee zijn. Dat is dan dag 6-7 van de menstruatie. Beter is natuurlijk om gewoon veilige seks te hebben. Ook om soa's te voorkomen.

  Reactie
  #13

  Heel erg bedankt dat je mn vraag hebt beantwoordt!! Nu heb ik geen vraagtekens meer in mijn hoofd en hoef ik niet meer te stressen dat ik zwanger zal raken!
  Groetjes

  Reactie
  #14

  Vraag hij is klaar gekomen in mijn komt gat maar ik was niet ongesteld was het en paar dagen trug heb ik wel kan na op zwanger zikn

  Reactie
  #15

  je raakt toch niet zwanger van anale seks pfffffff

  Reactie
Reageer op: kan je zwanger raken door sperma dat via je kontgat naar vagina ga
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief