raar geval, wel of niet?

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

  ben sinds oktober gestopt met pil, weet ook al wanneer mijn vruchtbare periode is. Maar nu komt mijn probleem: ik heb letterlijk alle symptomen, behalve dat de menstruatie uitblijft. Maar het is niet de normale menstruatie zoals ik altijd had. Nu is 1 tot 1.5 dag, normaal 3 a 4 soms zelfs 5. Zou het mogelijk zijn voor zwanger te zijn of toch niet? Ik wou namelijk eerst vragen of het mogelijk zou zijn voordat ik dadelijk weer een slag zou krijgen omdat het niet het geval is. Ik weet wel dat het kan zijn omdat de hcg te laag is, maar toch.

  Bij voorbaat dank,

  Reageer
  #2

  Hoi Dian,

  ik zit in een soort gelijke situatie, zie het berichtje onder jouw bericht 'innesteling'..wij hebben ook al een tijdje gemeenschap zonder voorbehoedsmiddelen maar tot op heden zonder succes...Nu is de laatste maanden mijn cyclus rond de 35-36 dagen maar nu ineens kreeg ik na 28 dagen al een bloeding maar net zoals bij jou heel anders dan een menstruatie..Donkerder bloed maar ook aanzienlijk minder en zonder krampen die ik normaal wel heb de eerste dagen...Gisteren ook heel erg last van mijn buik, ook anders dan menstruatiepijn. Een test doen heb ik gedaan alleen daar komt (nog) niks uit...Heb jij inmiddels getest?

  Reageer
  #3

  Hallo anoniem,

  nee nog niet, ik wou het vandaag of morgen gaan doen, aangezien ik al eens de slag heb gehad dat het niet zo was. Maar dan ga ik toch maar eens testen, en dan laat ik het meteen weer hier weten!

  Reageer
  #4

  Ja wij zijn ook al vaak teleurgesteld, het gaat duidelijk niet bij iedereen van een leien dakje!

  Reageer
Reageer op: raar geval, wel of niet?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief