zwanger en nog maagd

Online ZorgZus
 • #1

  afgelopen weekend hebben mijn verloofde en ik een avondtuur meegemaakt wat heel bijzonder voor ons was. ondanks dat we hadden afgesproken om het niet voor het huwelijk te doen hebben we toch het een en ander geexpirimenteerd. we hebben het half naakt gedaan. ik had mijn slipje en broek nog aan, terwijl hij bloot was. hij is echter klaargekomen op mijn broek richting mijn kruis. zijn sperma is doorgedrongen richting mijn kruis. gelukkig had ik nog onder mijn broek een slipje aan. nu weet ik toevallig dat een vrouw ook bevrucht kan raken als ze vocht binnen krijgt. daarnaast is het ook zo dat ik nog maagd ben en het nog nooit eerder gemeenschap heb gehad. ik heb dus alleen op mijn schaamlippen vocht gehad. kan ik daarvan zwanger raken?

  eerst was het een hele ervaring, maar achteraf gezien ben ik toch een beetje bang dat ik zwanger ben geworden. is het uberhaupt mogelijk om zwanger te worden van vocht op je slipje en hoe zit het als je nog maagd bent?

  ik slik de pil nog helemaal niet en om een test uit te voeren daar is het allemaal nog te vroeg voor. eigenlijk wil ik nog niet zwanger worden. kan iemand mij vertellen wat het gevolg hiervan is?????

  Reageer
  #2

  lijkt me superknap als je hier zwanger van raakt!!!!!!

  Reageer
  #3

  Nee Lisa, ik denk ook niet dat je zwanger bent geraakt. Het is een leuk idee van jullie om te wachten met sex tot je gaat trouwen. Maar toch zou ik je willen adviseren om de anti- conceptiepil te slikken of in ieder geval de volgende keer condooms te gebruiken. Weet je, van het èèn komt het ander. En een jonge meid is op haar toekomst voorbereid. Het is een romantisch idee om te wachten voor het huwelijk. Maar de komende jaren allleen maar iedere maand in onzekerheid zitten of je wel of niet zwanger bent lijkt me ook niet handig.

  Reageer
  #4

  idd het is misschien wel beter om het idee geen sex voor het huwelijk achterwege te laten. het was gewoon iets wat je vanaf het begin hebt afgesproken en achteraf merk je dat de behoefte aan sex steeds meer toeneemt. ik ben hier wel degelijk van geschokken (nog steeds eigenlijk) en wil niet weer de risico nemen om met het idee te lopen van ben ik zwanger of niet. tenslotte kan het ook geen kwaad als je zomaar de pil inslikt. ik ben net 18 en wilde daar eigenlijk niet aan beginnen. maar voor verassingen komen te staan is ook niet goed.

  bedankt voor jullie advies. uiteindelijk zal ik toch moeten afwachten tot mijn menstruatie periode. ik hou jullie op de hoogte en alvast bedankt voor julie advies.

  Reageer
  #5

  Mijn hemel.... mag ik even lachen? Hahaha

  Met alle respect natuurlijk 😉

  Reageer
  #6

  Je kunt er hard om lachen maar het is wel degelijk mogelijk
  het kan naar binnen gaan en daar kun je echt wel zwanger van worden
  de kan is klein maar aanwezig

  Reageer
  #7

  ik heb geknuffeld met mijn vriend , en hij is klaargekomen op mijn vagina , maar heb nooit seks gehad , om dat ik zo schrik had heb ik de dag derna de MORNING AFTER-PIL ingenomen, heb ik nog de kans om zwanger te geraken ?

  Reageer
  #8

  Als je nog maagd bent (dus nog nooit seks of gemasturbeerd) kun je niet zwanger zijn. De MAP is dan overbodig. Hebben jullie nog nooit seksuele voorlichting gehad, op school of van jullie ouders?!

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Sperma door een broek heen?? En klaarkomen van nepseks? AHA.. Sorry mag ik ook even lachen!!. Bende gij soms vreemdgegaan??. eerst is tie klaargekomen op je broek en daarna op je vagina. het klopt inderdaad dat je van (voor)vocht zwanger kunt raken. maar alleen bij SEKS dus penetratie!! Als het op je vagina/broek is gekomen, dan zijn zijn spermacellen cker al zo ver bevoorderd dat ze al benen hebben gekregen! en dat kan niet, zet ik er maar voor de zekerheid bij, voordat je ga vragen of dat dat echt kan.. sorry voor de mischien wat gemene opmerking, is niet gemeen bedoeld. maar kom op zeg..

  Reageer
  #10

  Hahaha je bent nog steeds maagd als je je mastrubeerd hoor hahaha

  Reageer
  #11

  Mss hoeft ze haar planning seks voor het huwelijk niet af te schaffen, maar kan ze beter een cursus seksuele voorlichting gaan volgen.

  Hoe oud ben je eigenlijk?

  Zou me toch eerst goed informeren voor je intiem wordt...
  Je kan best nog geen kleintje op de wereld zetten als je nog niet weet hoe je ze op de wereld moet krijgen...

  Reageer
  #12

  hoi ik ben egt heel bang dat ik zwanger ben want ik ben vorigeweek gaan zwemmen en het kan dus zo zijn dat een man zich heeft afgetrokken in het gloor water en ik was die dag ook ongesteld dus ik ben heel bang dat ik zwanger ben ofso en kan je ookal zo zwanger raken als je nog maagd bent
  kunnen jullie mij helpen ik ben best bang.......

  want ik had het een en ander gehoord dat er een keer een man was en die had zig afgetreken in het gloor zwem bad en die had toen 34 meisjes zwanger gemaakt kan dat egt

  kunnen jullie pij alsjeblieft helpen xx

  Reageer
  #13

  Zo kun je onmogelijk zwanger raken. Wat een onzin

  Reageer
  #14

  ja het kan degelijk dat je hierdoor zwanger raakt precies hetzelfde was 2 jaar geleden met mijn zus gebeurt

  Reageer
  #15

  Ik heb nog nooit seks gehad ben dus nog maagd. Ik heb huid op huid contact gehad en ben nu bang voor zwangerschap. Mijn vriend is tussen mijn schaamlippen klaargekomen. Kun je zwanger raken hiervan als je nog maagd bent. Ik lees verhalen over huid op huid contact en bang dat ik zwanger ben

  Reageer
Reageer op: zwanger en nog maagd
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief