Heb ik PCO ?

  • #1

    Hallo iedereen,

    Ik hoop dat jullie mij raad kunen geven, vandaag ben ik naar de gyneacoloog gegaan en een bloedtest gedaan. Ik ben namelijk al 3 maanden niet meer ongesteld geworden terwijl ik toch pijn in mijn onderbuik had en de maandelijkse ''onzuiverheden''. Ik heb toen ik thuis kwam het internet aangezet en ben eventjes gaan surfen om te kijken of ik miss. iets op internet kon vinden. Ik kwam op sites waar men het over PCO had, een syndroom, en ik schrok daar wel van. Ik heb wel wat last van overbehaaring, maar niet héél veel, net als een vette huid, acne en dus ook een onregelmatige ongesteldheid.
    Ik maak mij nu wel zorgen, de test krijg ik pas over een week te horen en ik vroeg mij af; zijn er miss. mensen die ervaring hebben met een lichtere vorm van PCO? Zou ik het kunnen hebben? Ik heb geen overgewicht zoals er op sommige sites staat dat dat ermee gepaard kan gaan. Alvast bedankt en dikke groetjes !

    Reageer
Reageer op: Heb ik PCO ?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief